Nurellaaaaaaa1212 5_erkek_annesi ya bulunamayacak seyler değil be bacım ama haklısın benimde bi ağzım sulandı 😂
Aylaa123 Nurellaaaaaaa1212 hahaha abartısız kemdime koca leğen yaparım normalde iki kaşık yemekle doyan ben kısır diyince yarınlar yokmuscasına yiyorum midem ambara dönüyor 😂😂
5_erkek_annesi Nurellaaaaaaa1212 bulunmayacak değilde ağzımız sulanıyor 😂ben diyarbakırlıyım ya kebap severim 😁
Nurellaaaaaaa1212 5_erkek_annesi ömür boyu bir tek kebap yer misin gerçekten ? Yanında ekşi acı ayranla yerim valla kdldşdfş
5_erkek_annesi Nurellaaaaaaa1212 bana soruyor kendi cevaplıyor 😂😂evet katılıyorum yerim valla affetmem 😋
Nurellaaaaaaa1212 YavruKurtveAnnesi yok be sıkar ya. Sende çakalsın makarnanın her çeşidi var tabi peynirli mantarlı tavuklu derken çeşit yaratıcan kendine dimi 😂
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 tabi kii, utanmasam kahvaltı da bile yerimm😅 hadi ben makarnayı evirip çeviririm de sen bi kısırla kalcannn
Kivircik01 Nurellaaaaaaa1212 ben meyve sevmem ama sebze olarakta taze fasulye aşığıyım bak o derece yanına da acı yeşil biber kütür kütür otur ye
Nurellaaaaaaa1212 YavruKurtveAnnesi kalırım bu arada. Anneme ne zaman gitsem kısır yapar asla hayır diyemem çünkğ kdldldöf
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 afiyetle ye, evinde bulgur eksik olmasın yeşillik eksik olmasın aminnnn😅🌸