Dmt58 Kızlar ilk gebeliğimde de boyun kısmında et benleri çıkmıştı ikinci gebeliğimde de çoğaldı yine . Sizde durumlar nasıl ? Rahatsız olmaya başladım doğumdan sonra cildiyeye gidecem inşallah kalıcı çözümü vardır.
Minikyavrum46 Dmt58 Elma sirkesi, limon suyu, çay ağacı yağı sürün diyor İnternette ilk hamişeliğimde bende de boyun kısmında çok çıkmıştı çayağacı yağı sürdüm azalmıştı şimdi bu hamileliğimde de çıktılar
zynpknt Dmt58 benim çıkıp çıkıp düşmüştü en son bitanesi düşmedi tişörte takılıp acıyodu bende kopardım😂 ama dibi kaldı öylr takılıyo baklım
Altin23 Dmt58 kız benim de normalde 1 tane bile yok ama hamile kalınca sağ göğsümün göğüs ucunda minik et beni çıktı gebelikten mi kaynaklı bu ben de bebek emerken koparır diye korkuyorum 🥹
Tontis2025 Dmt58 benim gözümün altında cıktı minicik artık elim takıla takıla koparmısım bilmeden hafif kanadı sonra geçti
Meri3535 Dmt58 benimde boynumda bi anda ben doluştu hamilelikte. Göz göze gelmemeye çalışıyorum kötü görünüyor. Doğurduktan sonra bakıcam artık bi çaresine 🥹
Guler_45 Kızlar benim af edersiniz ama popomda çıktı küçük et beni hamilelikten mi kaynaklı olmuştur sizce ? Çok moralimi bozuyor koparmaya çalıştım kanıyor çokça bıraktım öyle ama rahatsız ediyor , ileride daha büyür mü acaba ?
zynpknt Dmt58 çok sinir bozucu yaa cildiyeye yaktırın isterseniz bide elma sirkesi kurutuyo diyolar ama denemedim