deniz_95 BetulSahin5444 tüp bağlatma acıyor mu bende 2. Sezaryeni olacağım Allah nasip ederse de tüp bağlatmayı düşünüyorum ne kadar daha uzuyor ameliyat
Senemm5834 BetulSahin5444 benim ilk 2 doğumum normal 3 doğum sezeryan olcak tüpleri bağlatmak için ama çok korkuyorum ://
BetulSahin5444 deniz_95 Yok ekstra bir ağrım olmadı ameliyat 40 dakika sürdü ama spinalle uyusmadigim için genel oldum
--minikkalp-- Benimde 3.sezeryan olacak bağlatmak ta istiyorum bu sefer sezeryan ağrısından ekstra bir ağrı oluyor mu acaba
BetulSahin5444 --minikkalp-- Ben de ekstra bir ağrı olacak diye korkuyordum ama ekstra ağrım olmadı Hatta 3 Sezar yanımda daha az ağrım oldu çabuk toparlandım
BetulSahin5444 Senemm5834 Hiç korkmana gerek yok ekstra bir ağrı olmuyor Sezeryanda nasıl ağır çekiyorsan O ağrı korkulacak bir şey yok
Aalleeyynnaa Benimde Mayıs’ta 3. Sezeryan ve tüp bağlatmak için anlaştık. Tüp bağlatmak ne kadar sürüyor
BetulSahin5444 Nidazzyaaa spinal tutmadı genel anestezi aldım mecburen tüp bağlatınca ekstra ağrım olacak diye korkuyordum ama olmadı Hatta bu ameliyatında daha az ağrı çektim uyuşukluk geçtikten sonra
Bebegim3444 BetulSahin5444 tüp bağlatmak ekstra acı veriyor mu. Genel olarak sorulmuş ama hepimizin merakı bi üç çocuktan sonra kapatiyoruz😂😂😂
Selin3434 BetulSahin5444 benimde 3. Sezeryanım diğerlerinden farklı mı acı olarak tuplermı bende başlatmak istedim ama 29 yas doktorlar yapamayız dıyor
Esnef BetulSahin5444 devlet hastanesi mi ve dikişleriniz estetik dikiş mi devlet hastanesinde nasıl olur merak ediyorum
BetulSahin5444 Esnef devlet hastanesinde oldum İstanbul Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve araştırma hastanesi estetik dikiş yapıldı
Elanur63_ BetulSahin5444 buradaki soru soran annelerle hepimiz aynı durumdayız bize toplu bir cevap verirsin artık ☺️
BetulSahin5444 Elanur63_ hiç korkunuz olmasın tüp bağlanınca ekstra bir ağrım olacak diye çekiniyordum olmadı Hatta ilk kalkışım ilk yürüyüşüm çok rahattı bol bol yürüdükçe açıldım
Ayse10 BetulSahin5444 spinal niye tutmadı ? Böyle bişeyin olacağını hiç duymamıştım tedirgin oldum işlem öncesinde mi anladınız ?
BetulSahin5444 Busraaaaaaaaaaa12 En büyüğü 4 buçuk iki numara üç yaşında yenidoğan la arasında üç yaş var Bende 32 yaşındayım o yüzden baglattim🤭