Yasemintolga58 Merhaba arkadaşlar ayrıntılı ultrason da 22haftalık gebelikte csp normalden geniş ve düzensiz üçgen şekilli izlendi. Corpus collosunum net değerlendirilemedi Fetal mr istendi Salı günü gireceğim aranızda yaşıyan var mı
efeduru Yasemintolga58 yaa o ne demek miş ki canım inşallah güzel sonuçlar alırsın bilgim yok üste çıksın diye yorum yazıyorum sağlıkla sağlıklı bir bebiş doğurun 🫶
Yasemintolga58 efeduru amin canım çok teşekkür ederim tam bişey demedi doktor Fetal MR dan sonra konuşuruz dedi beynin ara kısmında ki sıvı dedi olduğundan fazla geniş dedi
rahsanpolat Yasemintolga58 bende de 28nci haftada artma var denilmişti beyindeki sıvı Fetal emar istendi çektirdik sıvı vardı ama sınırın bir tık üstündeydi zaman geçtikçe azalır denildi şuan 37 nci haftadaydım azalma gerçekleşti doğumdan sonra kontrol edilecek
Yasemintolga58 rahsanpolat şu an için bir bilgilendirme olmadı bende stresten soramadım inşallah bizdede öyle olur başka bişey yapıldı mı size veya riskleri nelermiş
rahsanpolat Yasemintolga58 benim Fetal emar temiz çıktı ona dayanarak bebek büyüdükçe sıvı azalır denildi azalmasa bile bu sınırda bir sıkıntı olmaz inşallah dedi bir tık azalma oldu bu haftaya kadar en son geçen haftaki kontrolümde doğumdan sonra bakacağız denildi beklemedeyiz bizde
Yasemintolga58 rahsanpolat inşallah saglıkla kucağımıza alırız Rabbim korktuğumuza ugratmasın doğum belli mi sizin
Arzumm34 Edaask merhaba sizin csp kaç acaba benimde 2.4 ölçüldü korkuyorum lütfen cevap verir misiniz
Yasemintolga58 Edaask csp yi hatırlamıyorum ama emarda temiz olarak gözükmüştü ama 28 . Haftamda farklı tanı aldım
Yasemintolga58 Edaask erken doğum yaptım bebek küvezde emarda lizensefali dediler dün genetik testler yapılıyor
Yasemintolga58 Bohemss lizen sefali denildi emarda ama genetik sonucu da beklemek gerekiyor dediler onu bekliyoruz