nura23 Kızlar lütfen tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Tirnak bakım seti ile banyo seti almak istiyorum. Hangi marka ve hangi siteden aldınız. Babyjem e Bebek de indirime girecek ama yine de bence bahalı. aldiginiz ve memnun kaldiginiz urunlerin linkini paylasirmisiniz
AygyulSina nura23 Philips Avent SCH400/00 Babypflege-Set, gelb https://www.amazon.de/dp/B00IEV9ZFI/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_s.ByCbR4A3C40 ben bu bakim setini aldim suan kulaniyorum memnunumda bir tek taragini kulanmadim sert killi oldugu icin. Keci kilinda yapılmış aldim ayriyetten
Yalinn8 nura23 ben babyjem inkini aldim, aldigimda daha pahaliydi düsmüs sanki simdi biraz trendyolda
Buse1907 nura23 Ben babyjem setini, hepsi.buradadan 46 tlye almıştım canım. Bence, daha uygun olamazdı. Ama babyjeme benzer bir marka daha var, o şu an daha uygun. Baybjem bir daha, o kadar düşmez sanırım. Diğer markada da, aynı ürünler var hemen hemen.
Yagmur_92 nura23 ben tırnak bakım seti aldım ama pişman oldum kalitesiz geldi bence ayrı ayrı tarağını ve tırnak makasını almak daha mantıklı
AygyulSina nura23 baktim ama goremedim amazon turkiyedede kulaniliyor turkiyeyede acilmis ordan siparis verebilirsin
nura23 Gulsen1989 Yagmur_92 Buse1907 Fundaxxx Yalinn8 https://www.hepsiburada.com/babybee-banyo-kuvet-seti-3-parca-mint-file-hediyeli-p-HBV00000CIKIF?magaza=Hepsiburada kızlar bu urun hakkında ne düşünüyorsunuz? arkadaşım babyjem banyo seti almış diyor küveti kırıldı çok erken kaliteli değil bundan almış bunlar daha sertmis kaliteliymis
Fundaxxx Ben de babyjem banyo seti almayı düşünüyorum. Yarın indirime girecek ya onu bekliyorum. Ama tırnak bakım seti olan bana da çok pahalı geldi.
nura23 Buse1907 tırnak bakım mi yoksa banyo seti mi? banyo setiyse kullanışlı ve kaliteli mi ? yarim indirime girecek 80 lira civarı olacak kaliteliyse almayi dusunuyorum
Buse1907 nura23 Valla hepsi.buradadan çok ürün aldım, hep memnun kaldım ama bunu bilemem canım. Filesi ince duruyor çok. Al dene en kötü iade edersin. Ben 101 den aldım, küvet setimi.
Yalinn8 nura23 kuveti mother care den aldim zaten bakim seti babyjem aldim senin yolladigin da iyi gorunuyor var miymis kullanan?
Yagmur_92 nura23 ben bunu geçen gün aldım bugün kargo geldi beyaz seçmiştim pembe göndermişler kızım olacak inşallah o açıdan sorun olmadı:) fiyatına göre gayet güzel çok pahalı bişey olmasına gerek Yok bence bunun
Mayasey https://www.hepsiburada.com/babyjem-magic-cup-masrapa-fusya-p-AILEBABYJEMBJ113FY?magaza=Bars%20Bebe&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=Cj0KCQiA14TjBRD_ARIsAOCmO9aeX8UfeFsnV7Uq0Iir8DEIvw9wRF62mBnU3oiK340aiSCKmIBby20aAomyEALw_wcB Banyo seti ben de araştırıyorum karar veremedim. Maşrapa olarak bundan alıcam. silikonlu Maşrapa diye geçiyor. Bebeğin kafasına dayıyosun, yüzüne su gelmiyor. Küvet olarak ta katlanır kuvetler var ama çok pahalı değer mi bilmiyorum
Hayale nura23 valla ben bebek için her seyi ebebekden aldim kuveyt takımı indirimde 109liraydi bu ay alicakdık ama eşimin halasının kızı aldı ama kaça aldı yalan söylerim bilmiyorum tırnak takımını kendim aldım 27liraya🥰
Hayale nura23 vallah canım linkini atamamda internetden almadim canlı olarak aldım yaşadığım şehirde varda onun için mağazaya gitipde aldım