Mftmy Kasığın biraz üstünde sol tarafta sancı gibi bir ağrı 10 dakikada bir yada 20 dakikada bir ağrı giriyor anlamıyorum korkuyorum benzerini yaşayan var mı?
Nergiznane Mftmy 19 haftaligiz 14 15 haftaya kadar bendede oldu ara ara ama yinede doktorunuza danışın derim
Damla_onur Mftmy bende de aynısı oldu 14 haftadayım bugün doktora gittim enfeksiyon kapmışım ağrı o yüzden oluyormuş progeston fitil verdi istersen bi Dr a görün
tahamommy Mftmy o haftalarda benimde oluyordu, yine doktora görünün tabi ki de ama rahim büyüyüp yukarı doğru çıktığı için o haftalar da biraz ağrı olabiliyor
Ark Mftmy düşük olsa anlamazsiniz kötü şeyleri neden ilk akliniza getiriyorsunuz onu da anlamıyorum bu haftalarda gaz sıkışmaları olur kaburga böbreğe kasığa kadar şiddetli hafif vurur ani eğilme kalkma yapmayin bence gaz sıkışıyor
ozlemmmkg Haftada bende yaşadım. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Genelde kanama olmadıktan sonra problem yok deniyor ama siz ilk fırsatta doktora gidin.
Mftmy Ark hayır gaz sıkışmasını daha önce yaşadım ve herkesin çevresinde olduğu gibi benimde çevremde çok düşük yapan oluyor insan ister istemez düşünüyor Allah kimsenin başına vermesin
Edaglcnn @Mftmy merhaba bende 13+3 haftalığım aynı sebepten bende bugün doktora gittim normal olduğunu bol bol su içmem gerektiğini söyledi
Ark Mftmy her gebede bu endişe korku var malesef ama ilk aklınıza bu gelmesin tedirgin olmayın demem oydu yoksa ben hergün bu kaygiyi yaşıyorum bunun yükünün psikolojik ağırlığını biliyorum siz de kendinize yapmayin diye yazdim