AygyulSina Suni sanci korkulucak bisey degil. Ben suni sanci bile istege aldim kendi sancim olmasina ragmen ama sancilarim yeterli degildi acilmam icin. 24 saat sanci cektim simdi korkutma bizi diyenler hemen cikmasin sanci seviye seviye yukseliyor. Suni sanciyo verince hop diye hemen keskin agri sanci gelmiyor kademe kademe yukseliyor. Dayanilmaz agrilar son saatlerde geliyor. Acilman hizli ilerlerse bu kadar uzamiyor bile. Insan ölmüyorda. Öldüm öldüm demenizede gerek yok hani. Ben dogum hikayemi anlatmistim ama kisaca ozet gecim. Suyum patladı ve hastaneye gittik 12 saat boyunca nerdeyse hic sanci hisetmedim hafif hafif adet sancisi gibi bi agri vardi sonra bir daha suni sanci verdiler aksam uzere biraz daha artti son doguma 5 6 saat kala dahada keskin olmaya basladi. Evet sanci cok keskin cok fazla oluyor bunu hepimiz biliyoruz ama korkulucak sey degil. Ben okadar sure beklememe ragmen simdiden ikinci cocugu dusunuyor ve yine normal dogum istiyorum. Kendini okadar doguma odaklamayin akisina birakin. Guzel rahat saglikli hamilelikler dilerim. Kendinize iyi bakin ❤