aslzyn44 2cocuk2kopek yani başlarda gittim de 1800 çok geldi bana son aylara biraktim bilgi sahibi olması gereken konu ne ki detaylı kagitlarimi göstericem şeker yuklemesi sonucunu göstericem o ayda aile hekimimde çağırdı testler yapılacak onları göstericem tetonoz ilk kızımda 5 doz vurulmustum zaten onu söylerim yeterli olur zaten 4 hafta kalıyor 2 haftada bir nst ye bağlanirim yine bilgi sahibi olmak istediği şeylerde o hafta olur diye düşündüm extra ne yapicak ki bilgi sahibi olması gereksin ya
2cocuk2kopek aslzyn44 doğum sezaryense çok sorun değil ama normal doğum için herhangi bir komplikasyon olup olmadığını kestirebilmesi için
cerenseren @“cerenseren”#p -mavim- normal doğum sezeryan yada suda doğum paketin içinde hangisini isterseniz
aslzyn44 2cocuk2kopek sezeryan canım yani ilki öyleydi buda öyle olsun istiyorum 4 sene geçti ama sorun olmaz herhalde vajinal doğumdan korkuyorum
2cocuk2kopek aslzyn44 yok canım sezaryen olur yine benim 6 sene oldu gene sezaryen sordum normali destekleyen doktor sayısı çok az zaten bende Özcan beyle doğum yapmak istiyorum. O riski bende göze alamadım
aslzyn44 2cocuk2kopek hadi bakalım hakkımızda hayirlisi olsun ben nst ucreti doğum ucreti öğrenirsem yazarım sen ne zamna hangi hafta gitmeyi dusunuyosun Özcan beye
Demircihavva -mavim- bahçelievlerde medicalparka Doç Dr ŞEfİK GÖKÇE ye gidiyorum ,çok memnunum .özellikle normal doğum istiyorum .biraz ücretler pahalı ama muayene 3800 doğum da 80 bin,hayırlısı ile inşallah bakalım
-mavim- Demircihavva ay fiyatlar şaka mı uçmuş resmen. Ben en son 2021 de doğurdum geldiğimz fiyatlar beni şok ediyor
Baharcorak -mavim- Fiyatlar biraz yüksek,ama hastaneden ziyade doktor için gidiyorum daha çok,normal doğum yapan bir arkadaşım var o doktorda ,çok önerdi aklıma girdi açıkçası
Baharcorak -mavim- Üniversite hastanesi doçent Dr ortalama fiyatları çoğu yerde bu fiyatlara yakın hemen hemen Biraz yüksek hakikaten
Demircihavva -mavim- Haklısın orda uzman doktorların muayene ücretleri 2500 ,ama Şefik Gökçe doç olduğu için birqz yüksek ortalamaya göre ,ama sağlıklı bir süreç olsun diye öyle tercih ettik
Elfllyda47 Medipol bahçelievlere gidiyorum muayene ücreti 2200 asiye uzun hoca çok iyi ve çok güler yüzlü
Berffnn Medicalpark bahçelievlerde Doç Dr ŞEFİK GÖKÇE ye gidiyorum muayene ücreti 3850 normal doğum düşünüyorum İnşallah . geçen ay sormuştum 80 bin demişlerdi doğum fiyatı ,doçent fiyatı biraz zamlanmış olabilir doğum ücreti
2cocuk2kopek Fdmmm sormadım canım bir sonraki muayenede soracağım ama benim 2. Doğum aynı doktor da fiyat farkı oluyor o yüzden yinede öğrenince yazarım