Eminef2161 Hanımlar devlet hastanesine muayeneye gidip kalp atışlarını dinletmeyen yanına eş ya da annen gidemez diyen oldu mu bugün yaşıma geldi en tabi doğal hakkım olan bebeğimin kalp atışını dinletmediler ve annemi çıkarmak istediler dışarıya sanki açık ameliyat yapıyorlar ilk torun sonuçta bende sinirden ağlayarak çıktım ve özele gittim bebeğimin de bir hafta daha büyük olduğunu öğrendim özel de en ince detayına kadar 20 dakika ilgilendi 😊
260814 Eminef2161 develet hastaneleri öle canm kalp atışını dinletmiyorlar belirli bi aya kadar ve yanına kimseyi almıyorlar hemen dışarı çıkarıyorlar iyi yapmşsn özele giderek Bnde hep Özele gidiyorm bebişinede maşallah 🧿
gizemarslanerr Bugun aynisi başıma geldi mecbur kalmasam asla devlete adim atmazdim kardesimi iceri almadilar zaten kanda gebelik baktiricam dedim idrarda pozitif görmüşsün varmi gerek diyor. Ya bi doktor bunu basil soyler
ikicocuklubiranne gizemarslanerr şikayet etmelisiniz kesinlikle doktorun adıyla beraber böyle saçmalık mı olurmuş.
Eminef2161 İnanın ki çok saçma geliyor bana hakkımız sanki duyunca ne olacak sırf Muğla’nın hastaneleri devleti özel gibi paramız gitmesin dedim ama yine özele kaldık yani ama en iyisi öyle güzel bir doktordu ki İstanbul’a bin basar 20 dakika baktı izletti hemşiresi videosunu çekti babamıza gönderdik çok çok şükür 🙏🏻🙏🏻😍
Eminef2161 Hakkı değil devletin bu konuya el atması lazım sağlık bakanlığının biz ne kadar annesiysek babasınında hakkı tek başımıza yapmadık babanında hakkı görmek o yüzden galiba hep özele gidicem 😒 hadi anlarım doğum anı başka bayan kadın servisi almazlar ama muayene çok çok saçma önemli bir testi gerek duymuyorum demesi yaptırmaması ben özelde yaptırdım hastalık taşıyıcılığım var mı yok mu diye