Fatmadmr37 Sedef-12 bana sorarsan kız derim😅 kızımda sürekli uyudum gün içinde bile bir şey izlerken uyuyup kalırdım. Şimdi oğlum olacak tam tersi uyuyamıyorum uykum yok
zynpknt Sedef-12 bence ilk hamilelik boşluktan uyku yapıyo ikincide uyku gelmeye falan fırsat kalmıyo 😂
Happyka Sedef-12 kız çünkü Kızlarımda hep uykum vardı, şuan bebiş erkek uykusuz kaldım 🤣 sürekli birşeyler yapmak istiyorum 2 3 saat uyuyorum günde
Miinniik Sedef-12 ilk bebeğim erkek 7 24 uyudum hatta koltuğa izim çıkardı o derece uyurdum hiç kalkmadan😂 buda erkek bunda da uyku tutmuyor hele gece surekli uyanıyorum uykusuzum resmen. Yani cinsiyete bakmıyor bu durum yine hurafeler 🤣💗
Umuteymen65 Ben de oğlumda hep uyudum sabahları uyanamiyordum bu cinsiyeti henüz ogrenmedim 18haftalik oldum uyku yapmadı o kadar
Toticik 3 ay boyunca hep uyudum eşim zorla yataktan kaldırıyordu beni ve bebeğimizin cinsiyeti erkek yaşlılar genelde erkek bebek cok uyutur diyorlar ama bılmem yinede
Nergiznane Toticik ben 5 aylık oluyorum hala çok fazla uyuyorum ne zmn geçecek bilmiyorum kizlarimda çok şiddetli bulantilarim oldu hastaneye falan yattım o derece çoktu uyuyamiyodum 2 kızımdada aynıydı bundada ilk erkek dendi 18 haftada kız dendi
Nergiznane zynpknt zorlanıyorum ama yapacak biseyde yok sağlıklı sıhatle kucağımıza alalimda herşey hallolur
Havva578 Kızıma hamileyim sürekli uykum var ama.sabah ,6 da uyanıyorum sonrasında akşama kadar sürekli uykum oluyor cinsiyetle mi alakalıdir bilmem