Zeynepsinejan nevaneva ben de Araştırma Hastanesi’nde doğum yaptım koğuş gibi 15 kişi vardı aynı odada ve ben askerlik anısı gibi unutmuyorum bana kimse bişey demedi bakmadı da tek başıma hanım hanım sancı çektim ama sabaha kadar 6 tuşe yaptılar en son yatarken baktı dr erkekti ve benim klinik dr da erkek daha merhametliler inan ki 22 yaşındaydım ilk muayene yapıcak dr ayak bileğime dokundu nazikçe korkma besmele çek kısa sürecek dedi nasıl utanıp korkmuştum anlıyorlar onlarında işi sonuçta sadece özel devlet farketmez ne derseler yapmak lazım ben de olur tamam peki dedim evet korktum ne olacağını bilemediğim için ama 13 sene oldu geçti gitti asla risk alamazlar bişey olur mu diye kendinizi korkutmayın hayırlısıyla kucağınıza alın
Anonymouse rumikaa Maşallah 🥹 Minyonannecik Ayyy işte ben de aynı düşüncedeyim bir de şöyle bir şey var normal doğum yapıyım desem ve zorlanırsan travma yaşamaktan korkuyorum, doğumdan sonra kendimi kötü hissetmekten korkuyorum o yüzden en azından kafam rahat olsun istiyorum 🤧 Miranne Yani o da doğru ama ne bileyim uffff 🥲
Minyonannecik Anonymouse açıkçası normal doğum yapana madalya vermiyolar vücut bizim vücudumuz istediğimiz şekilde kendimizi nasıl rahat hissedeceksek öyle doğum yapmaliyiz ben bu fikirdeyim kimseyi duymamaya çalışıyorum şuan bebek ters pozisyonda doktorumla detaylıca konuşucam durumumu o ne dicek bakalim guvenirse bana yaparsın derse denemek istiyorum ama çokta zorlamak istemiyorum ameliyatsa ameliyat yani
Anonymouse Minyonannecik Aynen öyle ya şimdiki imkanlar çok güzel yani her seçenek mevcut kendimizi zora sokmaya gerek yok öyle ya da böyle doğacak zaten
Minyonannecik Anonymouse hakkımızda hayırlısı olsun kafanız nasıl rahat edecekse onu seçin hiç strese girmeyin boşuna bebek etkileniyor valla
Krn33 Anonymouse bende senin gıbıyım ve istekli Sezeryan yaptım şuan 2. Hamıleyım gene aynı olucak panıklerden normal doğumda bebek dahada riske düşecek sende seseryanı bi düşün derım
Zehra93 Ben, 2 defa hemde 😃 çok korkuyorum çok kasıyorum e acıyoda haliyle amaaa doğum başlayınca işler değişiyor o sancıyla umurunda olmuyor inanın🥲 Dr um sezaryenle alalım sen yapamazsın dedi, doğumdan sonrada odama gelip tebrik etti 😃