ftmnrbst Kızlar araştırdığım kadarıyla en doğal içerik siveno deniliyor musteladan memnun kalmayan epey kişi var. Siveno bugün çamaşır deterjanını kokladım e bebekte hiç güzel kokmuyor yani tabiki bebegim yumusatıcı koksun istemiyorum ama kötü kokuyor yani hem içeriği doğal olup hem kötü kokmayan bebek deterjan, sampuan , bebek yağı ne önerirsiniz ?
danla2711 ftmnrbst merhaba bende siveno kullandım evet deterjan olarak kötü kokuyor ama kıyafetler kuruyunca hiç koku kalmıyor ☺️
bobirrik ftmnrbst Evet sivenoyu koklayınca güzel kokmuyor ama çamaşırları yıkanıp kuruyunca hiç koku kalmıyor, kokusuz oluyor ben çok beğendim
bobirrik ftmnrbst Başka marka olacakta incia ve green clean bakabilirsiniz ama kokuları nasıl bilmiyorum
Girlmama ftmnrbst ben uni baby deterjan kullaniyorum hem camasir hem de biberon icin sampuan sebamed kullaniyorum vucut icin bephantol bebek yagi da babyicon marka kullaniyorum cok da memnunum
Yogurtlupilav ftmnrbst zaten önemli olan kokusuz olması, çamaşırlar yıkandıktan sonra kokusu kalmıyor, ekstra parfümlü birşey almayın bence Granül deterjanı asla önermem ilk çocuğumda 3 kere servis çağırdık onun yüzünden, illaki makineye zarar veriyor.
Tontis2025 ftmnrbst kokmaması cok daha iyi Kokanların hepsinde kimyasal var Siveno en iyisidir siz kokusuna takılmayın
Ebrueren ftmnrbst bende sivenonun emzik biberon temizleyicisini aldım oda aynı şekil kötü kokuyor ama gıcır gıcır yapıyor güzel temizliyor kokusu hoş olmasada
Edafmo ftmnrbst siveno ile yıkadım kıyafetleri kuruyunca hiç de kötü bi koku kalmadı gayet bebek kokusu
ftmnrbst O kadar fazla memnun kalan olmuş ki siveno alıyorum o halde :)))) yeni doğan seti var onu alayım diyorum
askinsy Bebeğimin cildine zarar vermemek için doğal içerikli ürünler arıyordum escos3ü çamaşır deterjanı olarak kullanıyorum hem doğal hem de güvenilir