Mommy3535 Kızlar sayılı günler kaldı isme bir türlü karar veremiyoruz yardımcı olun görüşlerinizi bekliyorum 🥲
Girlmama Mommy3535 kizimin adi Dora Tanri nin hediyesi demek Yunan kokenli bir isim bizde Yunan gocmeniyiz 💃🏻💃🏻💃🏻 arya nin da anlami guzel ama Dora nin anlami herkese uymuyor @babiesmommy
Mommy3535 babiesmommy tabi ki Arya: Asil, soylu, dürüst, italyancada da müzik terimi olarak geçiyor. Dora: Yunanca Tanrı’nın hediyesi, Türkçede zirve doruk yüksek yer gibi anlamları var
Melickaya Dora’nın söylenişi falan hiç Güzel gelmiyor bana. Sert bir isim. Hiç ahengi yok. Doraya göre Arya bir tık daha iyi ama daha güzel ve anlamlı isimler var aslında. Bunlar bana bi tık basit isimler geldi. Tabi yine de sizin kararınız 🙂
Mommy3535 Girlmama teşekkürler görüş için ikisinin de anlamını beğeniyoruz aslında ama aryanın çok yaygın olduğunu düşünüyorum sadece babası arya da ısrarcı ben ise dora da 🤦🏻♀️
Hizliveofkeli Dora çok güzel ama bana hep erkek ismini çağrıştırıyor. Evet unisex ama bana dora denilince aklıma ilk erkek geliyor.