11mrv11 Burada doğum yapan var mı? Nasıl geçti? Ebeler, hekim vs nasıldı arkadaşlar? Ben şehir dışından geleceğim hiçbir bilgim yok. Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim. İlki sezaryen olduğu için yine sezaryen şeklinde olacak doğumum inşallah.
Naazli 11mrv11 memnun kalanda var kalmayanda. Bende ıspartada yaşıyorum. Şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyordum ama duyduğum olumsuzluklardan sonra vazgeçtim
Naazli Allsododkdkdkd 11mrv11 Genelde yapılan muameleler iyi değilmiş. Çalışan personel tersliyormuş. Seni ben kaale alan yokmuş gibi gibi şeyler duydum
Aselyusra tugcebaby1 2 sene önce gitmiştim doktor aynı doktor. Hem tıpa gittim hem ona. Tıpta 30 dk rahat baktı tek tek anlattı inceledi falan. Şehri hastanesi 5 dk sürdü hiç konuşmadı. En son benim açımdan bir sorun yok tamamdır dedi. Bende tamam diyip kalktım. Ne bir foto ne bişey
yuzirneym tugcebaby1 ay biraz sert bi doktor😁 ama işini iyi yapıyor, yani sana da sert davranırsa sallama ben sallamadım o da anladı sallamadığımı 😁
tugcebaby1 yuzirneym ayh inşallah sallamam beb antalyada girdim bebeğimin kalbındekı damar gözükmedi bidaha gel dedi ama randevu bulamadım bir buçuk aydır mecbur ıspartaya aldım
Naazli 180220 2 akrabam Hüseyin Özyurta doğum yaptı. İyi bir doktor diyorlar fakat doktor bey şeker hastasıymış. Bir anı bir anını tutmuyormuş. Bi muanede çok ilgiliyken diğer muanede tersleyebiliyormuş ilgilenmeyebiliyormuş. Şeker dengesiyle alakası olarak
180220 @Naazli yaa ama Hüseyin hocayı öneren çok gerçekten ben şimdilik Havva ana albeni doktoruna gidiyorum oda iyi sanki
Naazli 180220 dediğin doktoru ilk defa duydum canım. Ben şehir hastanesine gitmediğim içib doktorları bilmiyorum