Sevgiiss ama kimyasal gebelikte de rahim duvarı kalınlaşır yaa. Belki basit bi kimyasal gebelikti. Kendinden düşecekti. Ağrınız nerde oluyordu. Rahim kısmında mı bağırsak kısmında mı. Dış gebelik geçirmedim hiç çok şükür ama bu değerlerde kese bile yerleşmemişken bu kadar şiddetli ağrı mantıklı değil. Tabi yaşayanlar daha iyi bilir. Kese yanlış konuma yerleştiği için tüpleri zorlayıp ağrı yapıyor diye biliyorum. Kese yoksa niye ağrı yapsın. Ben bu görüntüyü kesinlikle kimyasal gebeliğe benzetiyorum. Doktorlar ne derlerse desinler. Boşa ilaç alıp kürtaj ettiler, kanamanız zaten başlayacaktı bence. Kimyasalda 1000i görmeden artış yavaşlar sonra düşmeye başlar sıfırlanmaya yakın kanama başlar biterdi kendi kendine. Onlar da gereksiz panikleyip işlem yapmışlar. Çok tecrübesiz bilgisiz doktorlara gelmişsiniz bence. Ama artışlarınız sağlıklı değil o yüzden bebeğim vardı diye düşünmeyin. Yolunda gitmeyen birşeyler vardı besbelli. Hakkınızı arayın ama sağlıklı gebelik olmadığını bilin üzmeyin kendinizi