Canh20 Kızlar şuan 35/4 haftalık hamileyim bebeğim 2 hafta önde gidiyo yani 37 ile uyumlu ya doğumum ona göremi olur bilgisi olan varmıı??
staRmama Canh20 benimki de bir hafta öndeydi kafası 2 hafta ileride gidiyordu sata göre 37. Haftada doğdu ama usgde 38-39 oluyordu
Deryakaya1802 Canh20 son adet tarihine göre olur bence benim de iki hafta önden gidiyor tam 38den önce olmaz dedi 39 gibi alırız dedi doktorum son adet tarihime göre tabi
Baharlina Canh20 hayır normalmdoğum zamanı son adet tarihine göre hangi günü veriyorsa o zaman olur ama kendisi erken gelmeyi seçerse bilemem ben de bu konuyu doktoruma sormuştum
staRmama BurcuF9 hayır gayet normal doğdu doktor ultrasonda yanılmalar olabilir dedi 3200 49 cm doğdu
BurcuF9 staRmama çok teşekkür ederim cvp için genetik olarak olblr dediydi doktor herhangi bi sıkıntı yok dedi yinede insan tedirgin oluyor
staRmama BurcuF9 evet bize de aynı şeyi söylemişti hatta ailenizde koca kafalı biri varsa ona çekmiştir dedi 😂 ama baş çevresi 35 doğdu
staRmama Munisett yok kuzum zorladık ama kanala inmedi hiçbir şekilde sonra da nabzı düşmeye başlayınca acil sezaryene alındım
Canh20 staRmama benim bebeğim yaklaşık 2 aydır baş aşağı pozisyonda kafası 2 hafta önde dedi korkuyorum bende nırmal olurmu acaba
staRmama Canh20 benimki 27. Haftadan itibaren bas asagıydı doğum pozisyonunu almıştı bende erken doğacak diye korkmuştum hatta ama alakası yokmuş onla 😂 dene olmazsa sezaryene alıyorlar zaten ben 15 saat çektim sancı
staRmama Canh20 evet ilkti yolundaydı plesantam biraz asagıdaydı ama kanalı kapatmıyordu engel değil normal doğuma demişti Dr