Zeynep1401 Dogum sonrası için yaprak sarıp biber doldurup buzluğa atıcam ama çiğ şekilde koyunca çıkarıp pisirince kırık pirinç gibi oluyor. Ama biraz pişirip atınca öyle olmuyor diyorlar pişirip atan oldu mu hiç
Edizhr Zeynep1401 yaprak sarması koyuyorum döküp saklama kaplarinda ama çıkınca suyunu hafif dökün don oluyo ya eriyince buzu suyu cikiyo biber dolması bir kere kıymalı koydum çöp oldu tadı değişmiş kıymalı olunca ama kiymasiz normal doldurup koyabilirsiniz güzel ve pratik oluyo
prensesannesi-01 Zeynep1401 görümcem pişmiş atmıştı pişmiş atılmasi daha güzel ve lezzetli. Diğer şekil pişmemiş beğenmemişti
Edizhr Zeynep1401 yo ben dolma biberin içini çiğ yaparım yaprak sarması hafif pişiririm ayrica kırık pirinçten yaparım hiç dağılma falan olmaz canım en kısık ateşte fokurdadiktan sonra ama az suyla demlene demlene pişir
newmommmyy2 Zeynep1401 biber dolmasını çiğden attım çok kötü oldu pişirince yaprak sarmasınıda hem çiğ hem pişmiş attım çiğden çıkarıp pişirince biraz daha iyi oluyor tadı pişmiş hali çıkarınca kötüydü
Balbebek012 Zeynep1401 kıymalı olursa tadı değişiyor ama normal sarma dolma sorun olmaz ben pişirip katıyorum
newmommmyy2 Zeynep1401 yaprak sarması çiğden at canım buzlu haliyle diz tencereye direkt üzerine su koy pişir kısıkta öyle güzel oluyor ama biber dolması bence atma hiç buzluğa onun pirinçleri çok kötü oluyor atınca
Bgk123 Zeynep1401 ben hep pişirip koyarım yaprak sarmasını çıkarınca da ısıtırken yağ gezdiririm mis gibi olur çok severim
ipekveatlas dolma biberi pişmiş atabilirsin daha iyi oluyo ama ben yaprak sarmasını pişmemiş şekilde atıyorum hicte biseu olmıyo cıkarıp buzlu haliyle pişiriyorum
Zeynep1401 ipekveatlas bende bi kac kere denedim ama kırık pirincle sarılmış gibi oluyor çiğ atıp çıkarıp pisirince