Minisotu 20 haftalık hamileyim günde 3-4 kere büyük tuvalete çıkmaya başladım. Başlarda hep zor yaptım ancak şuan gaz ve şişkinlikle birlikte tuvalete çıkıyorum. Bunu yaşayan var mı
Zhdnl Minisotu bende 20. Haftadayım canım benim bazen günde 5 defa oluyor hepside karın ağrılı yani bir de gece 2 3 kere çişe kalkıyorum ondan da çok sıkıldım az uykum dağılınca karnım ağrıyor tekrar gidiyorum 😥😥
cerengeredeli Minisotu bende günden güne farklı olmakla birlikte 3 defa falan gidiyorum. Bazen iki oluyor. Hamilelikten öncede sabah aksam giderdim kabızlık sorunumda yok çok şükür o yüzden bana normal geliyor bu durum öncesinde de normalim bu olduğu için
cylnmy Minisotu evet 20.haftasa benim de öyleydi tadını çıkartın çünkü 25.ten sonra kabızlık baslıyor
Minisotu Zhdnl ay neden böyle oluyor acaba, kabızlıkta yaşamış mıydınız siz 😔 internette huzursuz bağırsak sendromu diyor 😭
Zhdnl Minisotu ben fazla kabızlık yaşamadım sizde gece kalkıyor musunuz bi de karnınız ağrıyor mu bilmiyorum ki ya çok fazla aslında anormal mi acaba 🤢
Minisotu Zhdnl ben sabah uyanınca eğer uyanırsam kalkıyorum ama evet karnıma ağrı giriyor öyle gidiyorum. Siz doktorunuza danıştınız mı bu durumu
Zhdnl Minisotu yok danışmadım benim doktorum her şeye normal diyor çünkü bi de 4 haftadır gitmedim detaylıya gidicem çarşamba günü
Minisotu cerengeredeli benim hamilelik öncesi hep bir kereydi, kabızlık da yaşadığım için bir endişelendim
cylnmy Minisotu yok olmadı 20.haftaya kadar çok rahattım ama olabilirmiş normalmiş. Sadece 27.haftamda öyle bir kabız oldum ki kanamalı şekilde evde lavman yapmam gerekti kabus gibiydi. Keşke ishal olsam ben de
cerengeredeli cylnmy ay az önce bende oldum. İlk büyük tuvaleti çıkartırken çok canım yandı direkt kanama başladı ama baya kanadı ya kıpkırmızı oldu tuvalet. Korktum birazda, çatlak oluştu sanırım 🥺 sabahtan tuvalete çıkmayınca böyle sertleşiyor ya
cylnmy cerengeredeli aynennn benim de öyle hatta suruplar bile fayda etmedi artık fitil aldım gliserin kansuk adında. Bağırsaklar hep problem:(
Minisotu Datlum günde birden fazla mı 😔 Ben cidden artık anlayamıyorum düzenini ne yesem onu da şaşırdım