Girlmama patili_kiz90 aklima gelenler ana kucagi, hasta bezi, daha fazla beyaz zibin ve daha fazla kiyafet ozellikle tulum, nazal aspirator, serum fizyolojik, duz kafa yastigi, mama kasigi, tarak, tirnak torpusu, hava nemlendirici…
Rabiul patili_kiz90 bu benim listwmdi eksiklwrine bakabilirsin [ ] Bebek arabası [ ] Puset [ ] Puset minder örtüsü [ ] Burun Aspiratörü [ ] Biberon ısıtıcı [ ] Biberon [ ] Emzik [ ] Mama kaşığı [ ] Alıştırma bardağı [ ] Mama tabağı [ ] Alıştırma suluğu [ ] Nevresim takımı [ ] Yatak çarşafı [ ] Yatak Alezi [ ] Anne bebek bakım çantası keçeli [ ] Anne bebek çantası [ ] Valiz içi hurç [ ] Kanguru veya Sling [ ] Emzik askısı [ ] Salya önlüğü [ ] Ağız mendili [ ] Müslin örtü [ ] Patik ayakkabı [ ] Biberon temizleme fırçası [ ] Biberon temizleme deterjanı [ ] Emzirme yastığı takımı [ ] Bez için çöp kutusu [ ] Ana kucağı [ ] Bebek bakım seti [ ] Göğüs pompası [ ] Göğüs pedi [ ] Banyo termometresi [ ] Oda termometresi [ ] Mama sandalyesi [ ] Emzirme atleti [ ] Emzirme sütyeni [ ] Alt değiştirme örtüsü [ ] İsimli ahşap tarak [ ] Elbise askısı [ ] Meme ucu kremi [ ] Alt temizleme pamuğu [ ] Çamaşır deterjanı [ ] Yastık [ ] Oyun halısı [ ] Küvet seti [ ] Lif [ ] Ateş ölçer [ ] Tırnak törpüsü [ ] Alt açma organizeri [ ] Emzik kutusu [ ] Diş kaşıyıcı [ ] Biberon fırçası
patili_kiz90 Girlmama anakucağını alacağım , şu tulum zıbın benim kafamı karıştırıyor kaç tane alayım mesela. Yaz bebeği olacağı için öyle aşırı kıyafet almıyorum evim full güneş alıyor sıcak oluyor. Genelde kısa kollularla duracak gibi.
Girlmama patili_kiz90 klima acmicak misiniz yani zaten kisa kollu zibinla durur askili ve yarim kol bolca alabilirsin ve muslin kiyafetler tam yazlik klima acarsan bu muslinlerden giydirirsin diger turlu sadece zibinla durur