Aysnrplt Bhrsu ben 1 hafta kullandım biraz rahatsız hissedince kendimi iki gün almadım ama benim iştahımı açmadı aynı yiyorum ama kullandıktan sonra yemeyince bişey tansiyon mu düşüyor anlamıyorum tuhaf oluyorum
Sinem21 Bhrsu decavit iştah açmaktan ziyade kabız yapıyor bende iyi beslendiğimi düşündüğüm günler kullanmıyorum rahatsız ediyo bazen çünkü ne kadar doğru bilmiyorum ama içemiyorum sürekli 🤷♀️
Zehramom Bhrsu ben ilk 3 ay hiç kilo almadım aksine vermiş olabilirim ilaçlardan sonra bir kilo aldım bir iştahım açıldı 🤣
Ssraa Ben devit hariç hiç bir vitamin kullanmıyorum. Yutamıyorum verilen multivitamini. Bugün ebeme söyledim ve bana ne olursa olsun kullanman lazım beslenmen iyi değilse dedi. Çünkü çoğu dışarıdan alınması gereken vitaminler ve besinlerle bile yeterli olamıyor. Bebeğin de ihtiyacı var bunlara ve senden bulamazsa onda da eksiklik olur. İnşallah anlatabilmişimdir
Vildanpasal61 Sinem21 katılıyorum decavit kabızlık yapıyor ve bu durum çok sıkıntı oluyor o yüzden bende bıraktım
Sinem21 Vildanpasal61 akşam içebilirsin beni rahatsız edince öyle yapıyodum uyanınca da kayısı ve ılık su içiyodum rahatlatıyo tamamen bırakma içerik olarak iyi bi ilaç🤷♀️
Asum Bhrsu kişiye göre değişiyor galiba ben ilk günlerden beri kullanıyorum iştahsızlığım var ve benim iştahım açılmadı
Vildanpasal61 Sinem21 Doktor vereli 1 ay oldu anca 4-5 kapsül içmişimdir yarın kontrole gideceğim doktoruma diyeceğim rahatsız ettiğini değiştirmesse vitamini o zaman dediğin gibi kullanırım teşekkür ediyorum 😊
Esra3890 Bende yutamıyordum bulantı yapıyordu bıraktım iştahım zaten iyi hiç bişey kullanmıyorum şuanda