byk0606 E bebekte indirime girmiş şuan, kullanan var mı acaba önerir misiniz? Yada önereceğiniz başka yataklara da okeyim 🙄
tgbavural byk0606 biz aldık ama bebiş doğmadığı için henüz kullanmadım yatak odamda kurulu duruyor odalar arasında gezdirmek isterseniz benim kapılardan geçmedi sizde nasıl olur bilmiyorum ama onun dışında güzel yani kurulumu falan kolaydı park yatakların çoğu birbirine benziyor
Han23 byk0606 tgbavural aynı şekilde bizde kurduk yatak odasına ama kapılardan aşırı zor geçiyor. Cok ev içinde hareket ettirebilecek gibi değil ama güzel görünüyor araştırarak almıştım memnun kalanlar çoktu
byk0606 Han23 tgbavural Bende dün sipariş ettim. Zaten yatağıma sabitleyip kullanırım ev içinde kullanmam diye düşünüyorum. Belki ilerde. Acaba içije ekstra sünger yatak gerekli mi sizce? Ben anne yanı olarak kullanacam sonra ayırırım illa ki ama, yeni doğan dönemi için aldım asıl.
tgbavural byk0606 ben aldım içine sünger yatak başka türlü yatıramazsınız zaten çünkü sadece ara bölmesi var yani extra yatak gerekiyor trendyolda uygun fiyata oluyor bakabilirsiniz ölçüsüne göre