Minyonannecik Kızlar yeni guncelleme 😂 32 haftalık karnımdan parmak çıtlatması gibi sesler geliyor arada bu neyin nesi
Leyla210 Minyonannecik benim oğlum öyleydi çıt çıt sesler gelirdi karnımdan, kemiklerinde sorun mu var diye düşünüp doktora çok gittim ama normalmiş 😂 10 yaşında şuan.
Minyonannecik Cessika tövbe ya bebek çok hareketli ama suyun içinde nasıl bu ses dışarı çıkıyor kemikleri kıtlasa bile 😂
bade25 Minyonannecik sormadım ama araştırdım eklemlerinden ya da sıvı baloncuk olup ondan gelebiliyormuş 😅 bende ilk duyduğumda tedirgin olmuştum
newmommmyy2 Minyonannecik evet kemik sesiymiş 😅 duyunca içim çekiliyor çıt çıt ediyor çoook hareketli olduğu zaman 1-2 defa geliyor bendede 37deyim
rabiayksll Ben şimdi 36.haftamdayım 10 gündür ara ara duyuyorum kime dediysem şaşırdı pek de inanmadı doktora sordum ilk defa duydum deyip güldü 🤷♀️😅 bende korkmuştum bi yerine zarar mı geliyor diye
Busss3541 Minyonannecik kıkırdak sesi benim 3 hamileliğimde de oldu . Kimisi inanmıyor ama ben doktoruma sormuştum normalmiş