Elifseker Annişler en garip ne aşerdiniz ve ne kadar sürdü ben sürekli salatalık ve göbek marul aşeriyorum 36+2 deyim
Su123 Elifseker o kadar saçma bir şey aşermiştim ki gaziantepliyim ben Kocaeli’de yaşıyorum canım Antep’te çarşıda bulunan çeşmeden su içmek çekti yani çok farklı bir gebelik 😂😂
Ecem_P Elifseker Benim anormal sayılmaz her gebenin hemen hemen aşerdiği şeyler rüyamda bir sepet Çağla görmüştüm onu yedim sonra da erik ağacının altındaydım bir sürü erik vardı erik henüz çıkmadı yiyemedim😂
MervEslinArden Elifseker Kil yemek istiyorum bende kan değerim demirim çok düşük muhtemelen ondan bu istek ufak bi almıştım bitirdim onu şimdi tekrar almak istemiyorum taş çamur sonuçta bebeğe zararı olmasın diye yemiyorum bazen ağlamak istiyorum
gurbette_bir_anne Su123 İlk gebeliğimde; Vanlıyım ama Sakaryada yaşıyorum Van dürümünden hep isterdim hep inşallah doğum yapmadan vana gitmek nasip olur da dürümden yiyeyim diye dua ederdim ikincisine hamileyim henüz bişey yook
Elifseker Ecem_P valla ben Giresun’da yaşıyorum Burda erik var ama 5 tanesi 300 tl allahtan canım çekmiyor 😂
Sudence_ Ecem_P ayy daha yeni ben de erik aşerdim manavlarda çok pahalıydı migrosta denk geldik isterseniz bi stok bakın uygulamasından fiyatı uygundu
aybalasmom Ecem_P ya rüyada görmek herhalde aşermenin en uç noktası🤭 benim de canım kara dut istiyordu bugün rüyamda ağaç başında yiyordum bulduğum yerde alıp yicem çok fenayım 🥹
Poyraz07 Elifseker ben antalyadayım kılosu 300 lıra burdakı manavda😇 geçen 100lıralık alıp yemiş tim😅
Elifseker MervEslinArden Sudence_ benim oturduğum yerde migros yok getir falan yok ki Giresun’un bir ilçesindeyim ben
Ecem_P Sudence_ baktım bende şimdi varmış altın çilek bile varmış en son küçükken yemiştim tadını bile unuttum ama canım çekti😂
Damla_g28 Elifseker yeşil erik çekmişti baya bekledim 9 tanesi 200du 😂😂 en son toprak aş erdim ve demir eksikliği çıktı şimdi serum takviyeye başladım😂😂😂
Kahverengihisler Numaralar inanılmaz salatalık yiyorum dün akşam oturdum 1 kilodan fazla salatalık yedim şaka gibi eşim dalga geçiyor benimle 😂
Sureyya-2626 Kahverengihisler bende her gün yiyorum bugün pazarda hıyarın bitti mi alim mi diyor yaaa
Burcak61 Elifseker et döner diye tutturdum yedim ve hayatımda hiç bu kadar lezzetli bi et döner yememiştim sanki 😂