rosatue Makbulememosminel Olur tabi neden olmasın. Benim doktorum Perinatolog, her muayenesi ayrıntılı. Devlet hastanesinde durum nasıldır bilmem ama özelde giderseniz baktırabilirsiniz.
asafmom-22 Makbulememosminel Doktorum 28. Haftaya kadar detaylı ultrason randevusu alabilirsin demişti ama sonraki haftalarda olur mu bilmiyorum
burcuo Makbulememosminel Bana ilk gebeliğimde o hafta geç demişlerdi ve almamışlardı. Babamı kaybetmiştim, cenaze vs derken gitmeye fırsatım olmamıştı. Düşünüyorsanız daha erken gitmelisiniz. Kaçırdıysanız da endişe etmeyin, zorunlu değil sonuçta.
Makbulememosminel rosatue randevu almıştım doktor gelemedi diye. Onayladıktan sonra iptal edince 15 gün randevu alamadım. Dediğiniz gibi inşallah bakarlar 🤗😊
Makbulememosminel asafmom-22 hmm bende 28 +2 oldum Perşembe gününe aldım randevuyu inşallah bakarlar 🤗
Makbulememosminel Blackkk ama ben doktor olmayınca iptal ettim randeyu onaylatinca ondan geç kaldım perinatolojiye yönlendirdi ama onay vermediği için özele aldım ordada bakarlar inşallah 🫤
18YavuzSelim25Alparslan Özel hastahanede tabiki bakarlar riskli gebelere her ay perinatoloji doktoru ayrıntılı bakıyor. Ancak 24. Haftadan sonra bebeğin derisi kalınlaştığı için en sağlıklı ayrıntılı ultrason 20-24 hafta arasıdır.
Nursah2 Makbulememosminel ben 22 haftada baktırdım. 27.haftada tekrar baktırmam gerekti. Doktor Tercihen erken istiyor ama giderseniz bakarlar