pinar_5 seda_ay elendim, regl oldum gece 😶 iki gün önce test yapmıştım zaten negatif çıkmıştı, hayırlısı 🙂↕️
Sedoshh Bat bugün test yapmadım ısrarla yapmayacağım dedim her ay test yapmaktan sıkıldım. Bekleyeceğim belirtilerim var ama regl belirtileride aynı olduğu için dikkate almıyorum. Reglim çok düzenli şaşmaz günü yarına kdr gelmezse hamileyimdir😀
seda_ay Sedoshh bazısı adet geçtikten bir hafta sonra yapıyor özeniyorum vallahi hastaneye gidip ilk muayneden 2 -3 aylık olanlara 😂
Alset Bat 10 iki gün gecıkmem var bat günü test yaptım aşırı silik çızgi çıktı bekliyorum test yapamıyorum
Sedoshh seda_ay vallahi ben ilk gebeliğimi regliden 8 gün önce öğrendim ilk aydan kalmıştım 2.si uğraştırdı test yapmak yorucu ve üzücü oluyormş o yüzden bu ay yapmıycam 😀
seda_ay Alset yok normalde olmuyor sadece bir ay duphaston kullandım gebe kalabilmek için doktor verdi o zaman gecikme oldu
Es_momy Sedoshh adetin kaç gün sürüyor ilişkiden 10 gün sonra belli olur diyorlar seninki kısa sürüyor herhalde
Nurrrrrrrrr3434 Benimde bat 10 du ama 9 Nisan da yaptım negatif çıkmıştı o yüzden daha yapmadım bekliyorum biraz daha geçmesini döner mi sizce pozitife
seda_ay Nurrrrrrrrr3434 ya bence herkese göre değişiyor benim ilk gebeligimde adet günümün baslanginca yapmıştım kaset testle kıpkırmızı olmuştu bunda adetime üç gün geçti gene silik çizgili görünüyor tabi elde daha belli ama genede silik geldi bana yani ondan değişebilir neden olmasin
Busraaaakkk Nurrrrrrrrr3434 benimde bat bugün dün yaptım negatif çıktı allahım ben de şu çift çizgiyi görebilecek miyim 🤲 ben de beklemedeyim