bgndgd Kızlar selam geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için şu an erkenden kan verme taraftarı değilim Adetime beş gün var yani 17 Mart’ta kimyasal gebeliğin ve kanamam başladı Sizce on yedisini bekleyip direkt kadın doğuma mı gitmeliyim 
CeysuG bgndgd Hemen gitmeyin, gittiğinizde kese bebek muhtemelen gözükmez kan takibi ister. Mümkünse 1 hafta 10 sonra gidin o zamana bebişi de görürsünüz belki. Kan takibi için sağlık ocağından takip yapabilirsiniz hem düşük değerle başlass bile stres olmadan takip yapabilir öyle gidersiniz doktora
bgndgd CeysuG kese en geç ne zaman gözüküyor onu bilmiyorum acaba söyler misiniz onu bekleyelim kan da vermeyip
Sule6767 Ben daha önce ard arda kimyasal hiç duymadım canım aksine kimyasalın ve düşüğün ardına hep gebelik haberi oluyor sanırım evet gebesin ama bencede gecikmeyi bekle kese bebek görme ihtimali olur hem
bgndgd Sule6767 çok teşekkür ederim inşallah duyduğun gibidir bende diğerine göre daha umutluyum diğerinde eidrar testinde bu kadar net değildi çok zor gözüküyordu ve çok erken kam verdim 30 betaya kadar çıktı en fazla sonra kaybettim
CeysuG bgndgd Genelde 5. Haftada gözükür kese ama bazı durumlarda 4-5 arasında görende var. Geç dollenme vs değilse 5-6 hafta arasında kese gözükebilir
Sudence_ bgndgd 5. Haftanın ortalarında gitseniz daha garanti olur diye düşünüyorum benim de ikişer gün arayla gittigimde 5+2de görmüştük
Fatmanurr94 Ayni durum ben yasadim canim, gecen ay kimyasal gecirdim bu ay hamileyim😍 Ben 3 gün kan takibi yaptim Sali günü 199, Persembe 387, Cuma 24 saat ara ile 621 cikti. Tekrar Pazartesi verip sonra cuma günü doktora gitcem