Elifffk0 Bebeğimin Kafa Ortasında iki tane saç yönü var adını bilmiyorum her ne ise çoğu bebekte 1 tane varken benim bebemde 2 Tane var 🤭
Bebegim3444 Elifffk0 Benm bi çocuğumda iki tane var dönenceye her gören diyor çok yaramaz olucak. Öyle oluyorlarmis 😃
dkjannsbd Elifffk0 abim olsaydı şimdi 2 evlilik yapck oğlun derdi 😂😂 hurafelik işte saçma şakasına deniliyor bu 🤗
Aylaa123 Elifffk0 bir sıkıntı olmaz ama bizim halk arasında batıl olarak iki dönencesi olan 2 evlilik yapacak diyolarm🤣
Bebegim3444 Elifffk0 vallahi öyle duydum ben bilmiyorum ben de korkuyorum😂😂 Biri de eşime demiş ki iki evlilik yapacak bu da hurafe de büyük ihtimal ben bir gelin kaldıramam ikinciyi hiç bilmiyorum😂😂😂😂
Blueeberryy Bendede iki tane var babamdada iki tane annem hep iki kez evlencek iki tepesi var derdi benim icin 😂 uyuz oluyorum onun yzunden sacimin arkasi degisik duruyo😂😂
Happyka Elifffk0 eskiler 2 evlilik yapacak diyorlar , ama gerçekten doğrumu bilmiyorum, teyzemin kızında vardı 2 evlilik yaptı 🤣 oğlunda vardı o da 2 evlilik yaptı
Birbenbirbebek Elifffk0 bizim ki biri önde biri arkada kimi cok yaramaz olacak dedi kimi iki kere evlenecek 😂😂 hurafe tabi … ama cok yaramaz 😂😂😂 3 yaşında suan