Kumsallss 30+1 İlişki sonrası kanama ne kadar normal dün akşamdan beri ara ara akıntı ile bir geliyor ne kadar süre devam ederse doktora gitmeliyim
Aleymercimek Kumsallss internette çok az bi lekelenme normal kabul edilebilir hamilelikte vajina hassas oluyor tarzi okumuştum ama güvenmemek lazim sizinki sürekli geliyomuş ihmale gelmez gitmekte fayda var içiniz rahat etsin en azindan 🙏🏻
Kumsallss Denizz43 2 gün önce kontrole gittim bi sorun yok demişti doktorum ama bi korkmadım değil Nişan feln olsa daha erken değil mi olabilirmi
Denizz43 Kumsallss yani buna kimse net cevap veremez ki burda muayene edilip bakılmalı yaşadığınız asla normal değil akşamdan beri devam ediyor sonuçta
Ceydaaas1 Kumsallss bence ilişki konsuunda doktorunuza sorun uygun değildir yasakta getirebilir kanama olduğu icn
Ceydaaas1 Alyadnz33 valla benim 3 aylikkken çok az gelmişti şoka girmistim gece vakti kalkıp acile gittik hemen bebeği gösterin iyi mi görmek istyrm dedim aklım çıktı
Kumsallss Yazmelegi_ panik yapıp kendimi korkutmak istemiyorum dediğim gibi 2 gün önce kontrole gittim herhangi bir sorun yok dedi erken doğum riski feln olsaydı söylerdi