Aslnal hacerrklc1 bi tane doktor altın yumurta demişti kalite çok iyi demişti 18 olmıştu rahim kalınlığı da 9 du
hacerrklc1 Aslnal benim de adetin 12 günüydü rahim 14mm yumurta da sol da 2 taneydi biri 19 ml biri 15 ml 2.aşılamam ilki dış gebelik ile sonuçlandı
Aslnal hacerrklc1 evet ilk aşılamam ben 2 yıl önce dış gebelik geçirdim zaten sol tüpüm alındı gonalf o yüzden hep sağa yaptım sağdan bi tane 18 ml yumurtam oldu adetin 12 günü de aşılama oldum
Aslnal Tamarix bende 10. Gün heralde bu gün aşılama gününü de sayarsam 11 iki kere test yaptım negatif biraz üzüldüm
Tamarix Aslnal aşılama gününü saymıyormuşuz ya benim de umudum yok 2022 de aşılama yazılmıştı dosyaya o zaman bile yaptırmadım ailem çok istediği için yaptırdım bu yolu da denedik demek için
Aslnal Tamarix benim eşim yaptı öğlen 12 de iğneyi vurdu sabah 10 da aşılama oldum ben doktorum öyle 36 saat felan beklemedi
Aslnal Tamarix bende öyle bi umut yaptırdım devlette iki aşılama hakkımı kullanıp tüp bebek yaptırmak istiyorum inşallah gerek kalmaz da
Aslnal Tamarix 12 saat beklemiş işte benle aynı benim ki öğlen 12 de iğne diğer sabah 10 aşılama oldu
Tamarix Aslnal bakalım hayırlısı ben devlette yaptırmayacağım sanırım sıra varmış yer arıyorum ona da