Aslnal ozge1001 dualarım seninle canım benim Rabbim emeklerini karşılıksız bırakmaksın inşallah hayırlı bir şekilde bize güzel haberler verirsin inşallah inşallah
ozge1001 hacerrklc1 sadece karın içinde kasılma gibi ağrılarım oluyor zaten regl öncesinde de belirti yaşamam ben hiç hep gününde ağrısız olurum
hacerrklc1 ozge1001 benimde ilk 3 4 gün daha çok ağrım vardı da bugün 5. Gün azaldı ağrılarım inşallah tutar.
Tamarix hacerrklc1 benim kasık Ağrım yok şu an sabah metroya bindim aşırı kalabalıktı fenalık bastı sigara içeyim dedim midem bulandı hafif..eve geldim öğle uykusuna yattım yine şimdi başım ağrıyor göğüslerim ağrıyor sızlıyor
Aslnal hacerrklc1 benim de öyle oldu canım kasık ağrılarım hafifledi bide göğüslerim sanki daha çok şişti biraz şişlik gitmiş gibi hissediyorum psikolojik olarak mı bilmiyorum
hacerrklc1 Tamarix Hmm sizinle aramızda 3 gün var benim ilk 3 4 gün baya ağrılarım vardı da şuan hafifledi hafiflet ince korkuyorum tutmadı mı ki diye
Tamarix Aslnal benim ağrı var göğüslerde şişte zaten boğazım acıyor biraz direncim düştü sanırım vücudum yanıyor şu an ateş gibi
hacerrklc1 Aslnal benim gögüs şişliği ağrısı aynı sadece belim kasıklarım ilk 3 gün çok ağrıyordu bugün 5. Günün 2 gündür hafiflemiş arada gidip geliyor ağrılar sadece. İnşallah tutmuştur yiaa hepimizin 🥲