cereNehir_02 Kızlar en erken ve en geç kaçıncı haftada sezaryen oldunuz yada gün alan var mı ben 17 haziranda 38 hafta oluyorum ama doğum tarihi 1 temmuz diyorlar sezaryen olucam
defnevedoruk cereNehir_02 benimde 4 temmuz tahmini doğum, doktorum 38+4 38+5 gibi alırız dedi 24-25 haziran falan
Nilayy95 cereNehir_02 benim 1 temmuz denildi hesapladım tam 38+4 oluyorum o tarihte ama bende bebişimin bekleyeceğini sanmıyorum
Nilayy95 cereNehir_02 ama ilk doğumumda oğlumun kilosu çok iyiydi çok hafif te sancı çıkınca ben alınsın dedim 37+2 de aldırmıştım
myangelson cereNehir_02 riskli gebeydim perinat takipliydim 39. Haftada alacağız demişti doktorlar. Ama tansiyon yüksekliğinden 37+0 da acil sezaryene alındım
Nilayy95 Kubraaa9 doktor yapıyor sonrasında bebek çıktıktan sonra biraz daha durup gidiyor yapıştırmak için iki kişi kalmıştı bende. Şarkı felan açalım mı demişlerdi şarkı açmışlardı. Öyle söyleye söyleye yaptılar 🤣
Nilayy95 Edizhr acı hissetmedim. Ama bu bebeği çekiştirdiklerini vs o tarz şeyleri hissediyordum ama acı yok. Sadece çekiştirmeler
ikibaloglanannesi cereNehir_02 İkinci doğumum salı 39+1 de olacağız. Spinal. Ameliyata doktorum girecek. İlk doğumu da aynı yerde yaptım yine spinal. Çok memnundum. Hatta yine aynı anestezi uzmanı girecek.