Thirtyynovember Merhabaa şuan 15+3teyim. Bazı kişiler çok erken hissediyor bebeğin haraketlerini siz ne zaman hissetmeye başladınız?
Kubra_dara34 Thirtyynovember benim 3 gebelik oğlumda 12 haftada çok net hissettim elimi koyduğumda resmen teklemedi beni 3 dakika boyunca şuan 9 haftaya geleceğim bakalım bu ne zaman ☺️
mrsyildizmom Thirtyynovember 16.haftada hissetmeye başladım sonrası zaten hep gümbür gümbür oluyor 😍😀
Hilossssss Ben 18+4 ama hala emin olamıyorum bi kaç gün üst üste aynı saatler de minik tıkırtı şeklinde hissettim gibi ama yine de emin olamadım
Thirtyynovember Busra2013 bende şuan hiç bişey hissetmiyorum normalde 20 hafta sonrası diye okudum ama 18de hissedenler de varmış 🤩
Esma006 Thirtyynovember genelde ikinci gebeligini yaşayanlar erken hissediyor benim ilk gebelik 14.haftada balık kayması gibi olmuştu 25 e kadar bidaha olmadı 26 ya giricem çok net ve belirgin hissediyorum
mrsyildizmom Thirtyynovember 2.gebeliğim fakat her ikisini de 16.hafta ve sonrasında tamamen hissettim :)