AlyaSu Helinakbulut sadece göbekte canım çok kötü bir görüntü oldu almak istiyorum ama annem müsade etmiyor doğumdan sonra dökülür diye inşallah dediği gibi olur 😔
Ssraa Helinakbulut kaşlarım falan biraz çabuk çıkıyor eskiye nazaran, ama haricinde artı bir tüylenme söz konusu değil çok şükür
Nasirliiii Helinakbulut evet ya kotu bi sey gobekte fazla oldu bacaklarimda bide artma oldu napicam bilmiyorum doktora gidince karnimi acmaya utaniyorum 😢
Biroglanannesi Helinakbulut aksine tüylerim inanılmaz yavaş çıkıyor hayret ediyorum tabi bu durum çok hoşuma gidiyor :))
Ssraa Biroglanannesi kaç haftalıksınız? Başından beri mi öyleydi çünkü başlarda benim baya hızlıydı biraz yavasladı gibi acaba komple mi yavaşlıyor sonradan
Biroglanannesi Ssraa 21+3 haftalığım. Başlarda doğrusu hatırlayamadım çünkü kötü geçmişti ilk haftalar. Sürekli yatıyor haldeydim. Şöyle 2 aydır çook yavaş çıktığını farkediyorum.
Vildanpasal61 Helinakbulut Benimde göbeğimde var tüylenme aynı şeyi benim annemde söyledi doğumdan sonra dökülür sakın alayım deme dedi 😀
AlyaSu Vildanpasal61 ama doktora gidince utanıyorum valla normalde yoktu beyaz tenli olunca daha kötü görüntü oluyor 🙈
Vildanpasal61 AlyaSu aynen beyaz tenlilerde daha belirgin canım aynı kaderi paylaşıyoruz inşaallah dökülür 😊
AlyaSu Vildanpasal61 aynen canım Allah'tan eşim yok olsa dalga geçerdi gelene kadar azalır inşallah 😊