Sureyya-2626 Durumay1 önceki ultrasonda % 80 90 kız denildi başka doktora gittim oda öyle dedi detaylı ultrasona girecem haftaya bende kız olduğuna eminim şuan 21+2 deyim göstermiyor daha da 22+4 de öğrenicem meraktan çatladım çok geç değil mi cinsiyet için yaaa
Gunay_Rzayevaaa Dogproff gün içinde gönderirim linkini benim tik tokum yok engelemişler )) annemin tlfonunda gonderirim. Siz instgram ve ya Tik tok «Gender Test» cinsiyyrtin hedablanması yazarsanız bula bilirsiniz. Youtube Var yabaancılarda yapıyor. Ürün zaten Avropa ürünü
[silindi] Tugcerkisi Tugcerkisi detaylıdan önce en son hangi hafta gittiniz bende erkek hissediyorum ama kız dendi ama değişmez herhalde
Fenci_9 Devlette kendi doktorum 11.haftada tahmin etti erkek dedi emin şekilde sonra 13. Haftada özele gittim kıza Benziyo dedi dün 16.haftamda devlette yine kendi doktorum pipisini göstererek kesin erkek dedi ama şüphedeym detaylıyı bekliyorum 🤦🏻♀️
Sureyya-2626 Durumay1 teşekkür ederim kıyafet almadım ortak renk aldım, ama oioi beslenme setini Pembe aldım risk aldım erkek çıkmasın son dakika 🥺🙈😂😂😂😂😂
KubraKcc Durumay1 20nci haftada öğrendik oğluşumuzu .o kadar inatçıydı ki asla göstermedi ne cinsiyetini ne yüzünü 🤷🏼♀️🤗