Sdanur1 Durumay1 10.hafyada gördüm ama soylemicem dedi 14.haftada muayene tarihinde gittiğimde erkek dedi kesin net bi sekilde
Elifmehmetemin Durumay1 valla 20+3 haftalık oldum hala cinsiyet öğrenemedim canım göstermiyor kendini 😊 kızımda da oğlumda da böyle bişey yaşamadım bu pek inatçı çıktı 😂 bakalım bu ayın 24 ünde detaylı ultrasona gircem inşallah orda öğrenirim 🤲😊
Durumay1 Elifmehmetemin ay nasıl sabırsız bir şekilde merakla bekliyorsunuzdur tahmin edebiliyorum inşallah bu defa öğrenirsiniz 😁🤲
_suay Durumay1 11+4 te %80 erkek demişti, biz fetal dna yaptırdık. bir hafta sonra da erkek olucağı kesinleşti.
Kumsall1365 https://resimyukle.app/a/LT25Zs4e Bana da bakarmisiniz cinsiyet icin kızlar erken haftaligimiz 6 +4 karından
Kubramurat-35 busetatli banada özelde aynısını söyledi doktorum dün devlette kız denildi şuan 20 haftalığım.🥹
busetatli Kubramurat-35 yaa ultrasonda gorünmemişmiydi net bacak arası bizimki çünkü baya net göründü ama
Kubramurat-35 busetatli 100% erkek demişti özelde doktor 13 haftada dün araştırmada randevum vardı doktor çok inceledi kız dedi bacağının arasından kordon geçiyormuş o yanıltmış olabilir belki benim de beynim yandı 🤣
Kubramurat-35 busetatli biz tam anlamıyla pipi görmedik eşimle ama bize iki kere pipide gösterdiler biz anlamasakta
busetatli Kubramurat-35 tabi baya şaşırtıcı olmuştur. Sağ Salim olsunda kız erkek tabiki farketmez. Özelden fotograf atilsa ultrasona bakmak isterdim hayirlisi tabi bizde bidahaki gittigimzde tekrar bakarız ☺️
busetatli Kubramurat-35 bizimkinde pipi baya net görünüyor o yüzden şaşırdım. Kordonda üst tarafındaydı onuda gosterdi ayriyeten ama tabiki ileriki haftalarda dahada netleşir