Byz99 Kızlar geçen sene şubat da kalp durması sonucu kürtaj oldum sonrasında doğal yolla korunduk Eylül 2024 e kadar eylülden beridir korunmuyoruz ama henüz gebe kalamadım rahim filmi çektirmek istiyorum var mı İstanbul da devlette de çekilen -
Anne6161amine Byz99 Zeynep kamilde cekildm aman aman bı sancı olmuyor 10 saniyelik adet sancisi gibi ve çekildiğim.ay hamile kaldım ama dış gebelik oluştu
MRVESRV Byz99 basaksehir cam sakurada ablam gecen ay cektirdi, doktordanda cok memnun kaldi. 2 tupu kapaliymis ve doktor acmak icin cok ugrasmis gondermemis. Orda yaptirabilirsiniz
Byz99 ilknuri özelde fiyatlar çok yükselmiş beni çok zorlar 😔Zeynep kamil de bir randevuya denk gelemedim . Çok mı ağrılı oluyor ?
Byz99 Anne6161amine nasıl randevu buldunuz hangi saatlerde buldunuz ? İnşallah en yakın zamanda sağlıklı gebeliklerimiz olur🤲🏻
Byz99 MRVESRV tamamdır teşekkür ederim MRVESRV peki doktor hangi doktor acaba ismini öğrenebilir misiniz
MRVESRV Byz99 ali utku öz doktor ismi, 2 tüpü komple tikaliydi, acmak icin baya bir ugrasmis acmadan gondermek istemiyorum vs demis, guzel cumleler kurmus morel vermis. İncecikte olsa tuplere bi yol acmis.
Parlalina Devleti bilmiyorum ama ben sonomed görüntüleme merkezinde çektirdim çokta memnun kaldım öneririm 🙏🏼