Kızlar ben planlı gebelik düşündüğüm için ve bende guatr olduğu için dahiliyede tahlil yaptırdım ve benim tiroitin sınırda olduğunu yavaş çalıştığını öğrendim. Sınırda olduğu için ilaç yazamam dedi doktor sana yetiyor bu dedi. Şekerime baktırdım şeker yok bende ama acıkınca gözüm kararıyor başım dönüyor elim ayağım titritor kendime hakim olamıyorum. Doktoruma gebelik düşündüğümü söyleyince bana tiroit ilacı yazdı her sabah aç karnına yarım iç, 1 ay sonra kontrole gel dedi. O zaman regldim. 1 ay sonra gebe olduğumu öğrendim gittim doktor yine sonuçlara baktı gebe olduğumu söyledim ve ilacı tama çıkarttı. Ben yine acıkınca çok kötü oluyorum İrade falan diyorlar ben iradesiz miyim cidden elim ayağım boşalıyor açlıktan. Boyuma oranla fazla kilom yok ama sınırın üstündeyim bu kilo hoşuma gitmiyor. 170 boy 82 kiloyum ve böyle devam ederse daha da kilo alacağım gibi. Kendimden kısmakta istemiyorum bebeği düşünerek. Acaba bahane mi üretiyorum bilmiyorum böyle olmamın sebebi nedir? Tansiyonum mu düşüyor şekerim mi düşüyor acıkınca neden böyle oluyorum?