Eliffbaby oxytocin ben de 18+3 üç tam olarak dediğiniz gibi dediğiniz yerde hissettim benim de kız doktor da göbek çevresinde baktı ultrasonda yukarı çıkmış buralarda hissettiğin bebek harekektidir dedi ara ara baloncuk patlaması gibi aynı yerde hakeret hissedince benek hareketi olduğundan emin oldum 😇😍
djnkntby Ben ilk defa 16. Haftanın sonuna doğru hissetmiştim. Şuan 26. haftada, o kadar hareketli ki ayak tabanını bile hissediyorum. Doktorum maşallah Maradona gibi dedi 😂
oxytocin Ysfansi şu an tam 18+0. Bahsettiğim şeyler dün oldu yani 17+6da. Heyecanla başlık açmıştım hemen😊
Fatnur38 Annekuzusu06666 yok Canm benm arada bir sırt ağrım oluyo birde göğüs hassasiyeti fazla okadar
Sevval_uyar_55 Kızlar bende 19 haftalık hamileyim ufak ufak hissediyorum hareketlerini ama oturduğumda ve ayakta durduğumda karnımda ağrı oluyo sizde de oluyomuydu
oxytocin Sevval_uyar_55 şu an yok bende ama 18.haftadayım o zaman olur mu bilemiyorum canım. Ara sıra kasık ağrısı oluyo uzun süreli olmasa da. Ben bebeğin hareketlerini daha çok sırt üstü yatarken hissediyorum sende de öyle mi?
Annekuzusu06666 Fatnur38 benim ağrılarım oluyo ama bende idrar yolu enfeksiyonu fazla bide plesenta aşağıda bizim ondan olur dedi de doktorum
Fatnur38 Annekuzusu06666 ay enfeksiyon zor ya geçmiyormu peki hiç plesenta asagda oda zor diye bilyorum