18 yaşımdan beri pkosum düzenli regl olamıyorum ilaçlarla regl oluyordum iki kez tüp bebek yaptırdım olmadı, üzerine çikolata kisti çıktı bağırsaklarımı düğümledi. Ameliyat oldum bi süre daha doğum kontrol kullandım ama hiç bırakmadan. Çikolata kistinde regl oldurmuyorlar. Sonra kendim bıraktım kullanmıcam dedim yine 3 ay adet olmadım. Karnım ağrıyordu adet söktürücü olarak soğan suyu içtim yine gelmedi. Adet söktürüçü ilaç kullanayım dedim, onu da kullanmadan önce illa gebelik testi yaparım alışkanlık olmuştu zaten 4 senedir çoçuk istiyorum, yaptım ve gebe çıktım 5 haftalıkmış. Ama ben 3 aydır adet olmuyordum. Doktorların heppsi çocuk olması için adet oldurup öyle ilişki öneriyordu. Adet olmadan yumurtlamışım ve gebe kalmışım. Bunu uzun uzun anlattım ki pozitif bi hikaye olsun kalbinize. Eğer kilo fazlanız varsa bu daha kolay birkaç kilo verip hamile kalan hatta korunurken hamile kalan pkoslu arkadaşım var. Kilo probleminiz yoksa da kendinize bi pkos diyeti hazırlatabilirsiniz yapay zekaya testlerinizi atıp da da yapabilirsiniz imkanınız varsa diyetisyene de gidebilirsiniz beslenme alışkanlığını değiştirmek de çok işe yarıyor. Asla engel olarak görmeyin