ddefnos Beyazem- paşaalanı sevgide Nurettin serinkana gidiyorum ilk doğumumda onda takipliydim onda doğum yaptim şimdi yine ona gittim çok guleryuzlu ya da konuşkan bi doktor değil ama her zaman rahatlatıcı konuşur teshis ve tedavilerine güveniyorum cihazida güzel detaylı ultrasonu kendisi yapıyor muayene içinde haftan gelince devlet hastanesindeki kan tahlillerimi falan kabul ediyor ben seviyorum kendisini ve tavrini
Sehersenn Eveet bende sevgi hastanesinde doktor arıyorum önerisi olan var mıdır? Emine hanımı duydum çok fazla.
ddefnos Beyazem- Nurettin beyle yan yana Emine hanım var aynı poliklinikte ama kendim hiç gitmedim bilemiyorum
Nazli1anneadayi Kızlar Balıkesir’de doğum sonrası rapor veren hekim var mı bildiğiniz,bilgi verirseniz çok sevinirim.Sebahattin çelikte takipliyim tek hekim raporu verebilirim dedi.Benim heyet raporu almam gerekiyor
10gamze ddefnos bende nurettin beye gidiyorum evet iyi bir doktor devletede gidiyorum biliyor ve sorun etmiyor devlette anıl saygıya gidiyorum doğum nurettın beyde olacak allahın izni ile siz memnun kaldınız değilmi
ddefnos 10gamze çok memnun kaldım özelliklerde son günlerde şüpheye hiç yer bırakmıyor doğuma yakın 2 güne bir çağırıyor sürekli kan tahlili istiyor benim degerlerimle ilgili sorunlarım vardı akşam 6ya kadar bekledigini bilirim benimle birlikte nst de sorun görürse tekrar çağırıyor ben normal doğum istedigim için 41.haftaya kadar bekledik ama bebeğim kanala girmedi bide kilosu yüksek olduğu için daha fazla beklemedik inşallah sizde saglikla doğum yaparsiniz
10gamze ddefnos spinal sezeryan oldu değilmi yoksa normalmi oldu anlayamadım epidural istedinizmi dikişleri estetik atıyormuş sanırım cevaplarsanız sevinirim☺️
ddefnos 10gamze evet spinal sezeryan oldu geneli tavsiye etmiyor zaten dikislerim estetik dikişli 7 yil oldu ben doğum yapalı şu an iz yok denecek kadar az ama şu an daha gelişmiştir muhtemelen hersey
ddefnos 10gamze aklına takılan bisey olursa yazabilirsin ben genel olarak memnun ayrıldım ebeler hemsirelerde güzel ilgilendi
zeymatt Beyazem- uslubunu beğenmedim şans hanımın senin çocuğun banane denir mi bir insana nasıl emanet edicem kendimi ona. Herkes iyi yazmış diye gittim ama pişman oldum