Alismomss Hanımlar 11+4 haftalık olduk bugün bir anda karnımın alt bölgesinde bir agrı basladı git gide arttı hala geçmedi. Aynı zamanda idrar yaparken ve yaptıktan sonra sürekli olarak vajinal yanma var. Sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum. Göbek deliğimin altında da agrım var kasıklara doğru. Bu kadar cok keskin agrım olmadı şimdiye kadar. Bol su tüketmeye çalışan biriyim ancak nasıl böyle oldu anlamadım doktor kontrolüme 4 gün falan var salı günü randevum. O zamana kadar beklemem sorun yaratır mı bebeğe zararı olur mu korkuyorum baya basına gelen var mı napabilirim baya canım yanıyor🥹 daha fazla su içmeye çalışacağım ancak baska ne yapsam iyi gelir. Yarın acile mi gitsem acaba
sutlukahve_ Alismomss ben enfeksiyon olunca direk bol limonlu su içiyordum baya iyi geliyordu ama gebelikte zararı var mı bilmiyorum bı araştırın
tkkece Alismomss mutlaka hiç bekletmeden doktora gidin bence çözümü çok kolay ama bekletmek riskli ilerleyebilir belki
Tgball Alismomss acaba doktora gittiniz mi ? Nasıl bir tedaviye başlandı. Ortalama aynı sorunları yaşıyorum. Doktorum bir toz bir de ilaç vermişti. Kullanıyorum ancak sanki hiç iyileşme olmadı. Ağrım oluyor aşırı . Yürürken özellikle. Akintim da var kokusuz halde ama koyu renkli.
Alismomss @tkkece evet haklısınız yarın acile gideyim en iyisi. En azından suya karıştıran karışımdan verirler belki o da iyi geliyor oğlumda hamileyken kullanmıstım. Ancak bu denli agrım olması bebeğe zararı olur mu diye korkutuyor☹️
tkkece Alismomss yok hiç korkmayın bebiş içerde sıcak sıcak yatıyor huzurla sizin ağrınızı falan hissetmez
Alismomss @Tgball evet gittim tam idrar tahlili ve kültürü verdim. Antibiyotik başlandı sonuca göre ve suan daha iyiyi. Cok şükür. Doktor zararı olabilecek herhangi bir ilaç vermiyor zaten. Geçmediyse tekrar söyleyin bence enfeksiyon önemliymiş cünkü doktor bana iyi ki gelmişsin dedi
Tgball Alismomss çok geçmiş olsun. Benim de doktora gitmeme 1 hafta kadar kaldı. Mutlaka tekrar dile getireceğim. Zaten hafta ilerledikçe ağrı sızı oluyor. Bir de başka dert çıkmasın başımıza. Çok teşekkürler
Deletedmom254 Tgball geçmiş olsun, bende manurol kullandıktan sonra bir iki gün biraz rahatlamış hissetmiştim ancak sonra tüm belirtilerim geri dönmüştü, antibiyotik verdi doktorum o zaman tamamen geçmişti doktorunuz mutlaka yönlendirecektir🌸