Mavideniz26 Kızlar ben ayın 2 sinde adet oldum adet döngüsü 24 günde bir peki benim ilişki günlerim hangi tarihte olacak pek anlamam yardımcı olabilir misiniz anlayan varsa lütfen 🙏🙏💓
tahamommy Mavideniz26 8. Günden itibaren gün aşırı ilişki de bulunabilirsiniz tahmini olarak, ovülasyon testleri ile de çatlama gününüzü tam öğrenip o günleri de değerlendirebilirsiniz
Aras_evinn21 Mavideniz26 cnm bir boş bir dolu olarak ilişki deneyebilirsiniz genelde doktorlar haftada 3 gün ilişki öneriyorlar
Merveue Mavideniz26 ovulasyon testi kullanıyor musun ? Kullanmıyorsan adet bittikten sonra gün aşırı ilişki deneyebilirsin.
Grimsi Mavideniz26 FLO diye bı program var onu indir o sana hesaplıyor canım ben hep ona göre gebe kaldim
Mavideniz26 Merveue kulanmıyorum ama merak ediyorum o testi alacam inşallah, benim kanamam 5. Hiç yok ama 7.günden sonra leke şeklinde geliyor buda 11 . Güne kadar sürüyor onun için ilişki olmadı belki tutmaz yumurtlama olmamıştır diye 😕
Mavideniz26 Benim bugün yumurtlama olmuş mudur acaba onu bilmediğim için yapmadık hiç eşim yarın sabah memlekete gidecek bu ay kaldı öyleyse 😒
Merveue Mavideniz26 yumurtlama adetiniz bittikten sonra olur. Obulasyon testi ile daha doğru ilerlersiniz
Berrycancan Mavideniz26 ilk adet gününüzden 12-13 gün sayacaksınız ve daha sonrasında gün aşırı cinsel birliktelik olacak. Folik asit kullanmaya başlamanızda fayda var . D vitamini kullanmanızı da öneririm