Kfse Kızlarr benim inşallah temmuzda oğluşum gelicek, abimin düğünüde eylül ekim gibi olucak. Ne diyosunuz deneyimli annelere sorayım aldığım kiloları verip düğüne istediğim elbiseleri giyebilir miyim sizce ?
aylinpalaa Kfse benim ağustos 22de doğumum olmuştu 14 eylülde kuzenimin nişanı vardı diyeceklerim bu kadar 😂😂
aylinpalaa Kfse sezaryene rağmen iyiydim ama tabi lohusaydım doğum kilolarımın yarısı gitmemişti bile😂
Kfse Bide sağlıklı mı kısa sürede o kiloları vermek emzirme durumuda var bilmediğim için sormak istiyorum
Gizemburcuu Ben ilk gebelikte 8 kg almıştım eve geldiğimde vermiştim zaten 🤣 Bakalım şimdi ne olacak. Aslında biraz dikkat etmek yeterli bol su içip emzirince verilir kilolar
Kfse aylinpalaa bebişle zor olmuş muydu peki, kendimi abimin düğününde kucağımda bebekle hayal edemiyorum sanki hep anneme falan bırakırmışım gibi geliyo
aylinpalaa Kfse ben götürmemiştim canım babaannesiyle dedesine bırakmıştım 2 saatte bir emzirmeye gidiyodum bi de önceden süt sağıp bırakmıştım zaten 3 saat baktılar sadece
Kfse aylinpalaa doğru aslında en mantıklısı o ama ben çankırıdayım ailem istanbulda öyle bi şamsım olmayacak
aylinpalaa Kfse bebeğin toparlamış olacak hem zaten annenlerde orda olur bi sen bi onlar bi şekilde geçer gider
Kdmoao Ben şuan 13 haftalığım daha kilo almadım ama bu aylardan sonra nasıl olur bilmiyorum bende kilodan değil çatlaklardan endişeliyim oluşmasın diye 😂