Burcum91 MMB onceden ameliyat oldun mu sen bak ben oldum uyandim kusmadim etmedim habi anesteziye karsi bi tepkim yok benim onu bilfiqim icin bnm korkim yok ama soyle diim sana hadi ölürsem hadi uyanamazsam uzun sure bebegimi goremessen hadi diye bi korkum yok degill oda bence herkeste oluuodur bebegimizi goremicez diye icimizde endise var eminim😏😊
MMB Burcum91 evet oldum ama kucukken olmuşum ben hatirlamiyorum doktoruma da sorarim hangisi uygunsa insaAlllah o olur canım 😊
Burcum91 MMB bn bugun sordum genlde herkes spinal oluyormus daha iiymis genelde aciyla uyaniomusuz spinalde olmuuomus bn de tmm dedim spinale
Englishteacher MMB haftalardır o ağrı var ben de 🙈 35+4 olduk giderek şiddetleniyor doktorum normal olduğunu vücudumun doğuma hazırlandığını söyledi ama hazırlana hazırlana bitiremedik😂 inşallah kolay bi doğum olur da ağrılar hakkını verir 🐣
MMB Englishteacher yürürken titriyorum artık dönerken aglamalik oluyorum nasıl bir acı anlayamadim sizede çok geçmiş olsunn
MMB Osmansaime o nasıl oluyor olcmedi sanırım bugün muayene etti alttan rahim ağzı kapalı iyi bir sıkıntı yok dedi
Osmansaime MMB bende yarın sabah sorcam insallah aynı durum bendede oluyor iki bacağımin arasindaki kemilker dönerken kalkarken bacagimi çekerken pantolon giyer ken sanki ayrialcakmissim gibi ağrıyor. Dinlenin ce geçiyor az bi haraket ediyim yuruyum hemen tekrar basliyor
Kbraldemr MMB aynı ağrı bende de var İnan oturduğum yerden kalkarken özellikle sanki bajina kemiğim kırılıyormuş gibi hissediyorum 37 haftalık olucaz yarın. Bugün doktora söyledim bebek dönmüş aşağıya baskı yapıyor dedi mümkün oldukça yürüyorum
MMB Kbraldemr bugün gittim bana da baş aşağı olmuş dedi ama bu çatı ağrısı bu kadar siddetli olamaz dedi yani yatarken bile doktorun yanında yatamadim Allah Allah dedi kan aldı temiz çıktı muayene etti bir sıkıntı yok dedi magnezyum yazdi
Kbraldemr MMB bende kullanıyorum magnezyum ilacı kalsiyum filan ama hiç bi faydası yok bilmiyorum valla ilk gebeliğin mi seninde
Burcum91 MMB sanada spinal dedi dimo sen nezman olcaktin canim sezwryan?banada dedi vallha spinal diye olucam artik ya biraz mantiklo geldi bana
Babyborn MMB bende de oldu o haftalarda ki hala oluyor, bebiş pozisyon değiştiyor olabilir, yerleşiyor üstelik son haftalarda normal. Tabii içiniz rahat değilse doktora bi danışın derim .
MMB Burcum91 evet dün sordum spinal yapıyoruz belden uyusmali dedi tarih daha vermedi ama normal doğum tarihinden 1 hafta önce alırız dedi yani 13 ile 15 Mart arasına geliyor senin ne zaman Canim ? İnşaallah burda yazılanlar gibi belimiz falan ağrı olmaz korkuyorum ya
MMB Kbraldemr evet ilk gebeligim akilima idrar yolu enfeksiyonu falan da geldi ama kemiklerim aciyo gibi anlamadim yani resmen dua ediyorum ayağa kalkcak birşey oolmasin diye öyle canim aciyoki kalkarken
Burcum91 MMB sen benden gerisin tatlim ben haftaya carsamba oluyorum resmen 5 qun kaldi🙈🙈🙈 ben sana anlatirim yada post acarim takopnedersin spinalle gelen gara oğlum diye ordan bil ayy insallah bunu yazmak nasip olir mutlu mutlu🤗🤗🤗😄 vallha insallah bazilarinda agri olmus bazlarinda olmamis rahat gecmis olmasi gereken seyleri soyleyenlerde var ama.iste kendi bunyemiz ilkmdefa basimiza geliyor bilemiyoz ki ne gelecek basimiza
Kbraldemr MMB benimde öyle valla gece boyunca uyuyamadım sabahladım döndükçe uyandım çok zor allah yardımız olsun. Hayırlısıyla doğsunlar
MMB Burcum91 aaa oylemi hadi hayirlisi olsunnn senin icin İnsaAllah kolay olur tamam ben ordan bakarım insallah 🤗