ikibebekbiranne_ EsoMom_ ben de bunu aşermiştim, eşim artık dayanamayıp kiloluk almıştı 7/24 yiyordum
ikibebekbiranne_ Esseraa22 iyi de kısırla çiğ köfte zaten aynı ki. Etsiz olduğu sürece aynı şeyler, biri köfte formunda biri salata formunda zaten. Hiç duymadım doktorların etsiz çiğköfteye karşı olduklarını😁
G-l-y Mavro Zaten ne olursa gece oluyor yaa niye böyle ki eşim eve gelirken bak bişey istiyormusun diye soruyor yok diyorum gece adam pijamalari giyip uzaniyo TV karsisina benim aş erme perileri geliyo😂😂
EsoMom_ Sulegull ben kendim yoğursugum için gerek duymadım ben evlenmeden önce çıksaydı bi ihtimal alırdım sonra olunca aman dedim 🤣🤣
EsoMom_ Deleted33000 hiç bilmiyorum vallla bacımmmm ilk hamileliğimde aşerme nedir bilmezdim bunda mide bulantısı aşerme halay çekiyor 🤣🤣🤣
Deleted33000 EsoMom_ her hamilelik farklı canım zaten bulantı kusma çok yaşayan çok aşerme yaşarmış canı bıseyler cekermis ama bulantısı olmayan yediği için aşerme olmazmış pek öyle derler ama doğru galiba😂😂😂
EsoMom_ kuzeylianne kız bende anlamadım ilk hamileliğimde hep eksi yedim 4 aya kadar sonra tatlıya döndüm erkek çıktı zaten bunda kararsız 🤣🤣🤣
Sulegull EsoMom_ bende 7 senelik evliyim yeni aldım kıyma yapıyorum eti yada sabahları kahvaltıya poaca elde üşenir oldum ya