zynpknt EsoMom_ baharatından değil de dışardakilerde çin tuzu olduğu için çok sık yiyemiyorum evde yapıyoruz genelde bir de öyle bişey ki dışardan yedikçe bağımlılık yapıyo resmennn🥹 çiğköfte herkesin ortak sorunu bence😂😂
Ben-Hurem-Sultan EsoMom_ Ayy gönderiyi görünce bi duygulandım 🥲😂 3 sene önce oğluşumda sürekliiiii yerdimm. Hatta eşim evin ordan alalım derdii kabul etmezdim illada komagene olacak derdim 😂😂 ayy ne günlerdiii. Çok acı yememeye bakın diycem ama nasıl yenmesin 😂 😋😋
Mavro Aşermek mi oluyor yoksa b***kunu çıkarmak mı bilemedim 😅 17+5 haftalığım her akşam canım erik çekiyor gündüz sorun yok akşam geliyor delilik 😅 1 2 kere insanın canı ister anlarim da benimki biraz abartmış gibi
EsoMom_ Mavro oluyor kız ben o yönden şanslıyım annemlerin bahçesi var arka sokağımda kız kardeşim getirir de mevsimi değil daha :D ama bu saatte açık bi yerde olmayınca işte 🤣🤣🤣🤣🤣
G-l-y Mavro Zaten ne olursa gece oluyor yaa niye böyle ki eşim eve gelirken bak bişey istiyormusun diye soruyor yok diyorum gece adam pijamalari giyip uzaniyo TV karsisina benim aş erme perileri geliyo😂😂
zynpknt EsoMom_ bulguru ıslatınca elde de kolay oluyo blender güçlü değilse battığıyla kalıyo kenarları sıyır bilmem ne yap daha çok yoruyo hamur yoğurma makinesinde kolay oluyor ama dediğim gibi bulguru ıslatınca 10 dakka yoğursan yetiyo😂
EsoMom_ zynpknt öyle ama bakıyorum derin tabaklarda yapıyorlar ben bıçağı olan blender var ya geniş olanı onunla yaparım anlatamadım sanırım 🤣🤣🤣🤣
zynpknt EsoMom_ anladım anladım işte wattın güçlü olması lazım blenderın yoksa zor oluyo ama tabi bi deneyin en kötü elle yoğurursunuz tekrar😂 yarın bende yapayım bari
tkkece EsoMom_ ya ben her gün olsa yerim ama özellikle canım dürüm çekiyor içindeki yeşillikler iyi yıkanmış mıdır bilmiyoruz 1-2 kez yedim ama çok suçlu hissediyorum sonrasında
EsoMom_ tkkece o his var oya o hissssssss işteeeeee o suçluluk hissinden özellikle midye yiyemiyorum ben :D
EsoMom_ tkkece kız valla öyle çilek yıkarken bile ellerimi yüz kere yılıyorum yüzüme dokunmayım diye iz olmasın diye 🤣🤣🤣
zynpknt EsoMom_ çiğköfteciler gibi yoğurmıcan kız normal köfte yoğurur gibi yap kendini paralama yoğurcam diye 😂