Mombabyy777 Merhaba kızlar adetimden 2 gün gecti. Testim pozitif çıktı. Kan verdim beta hcg 84 çıktı . Akşamına kahverengi leke geldi. Sizce bu nedendir ?
Edizhr Mombabyy777 yerleşme kanaması peçeteye sildikce geliyor dimi 2 gün falan sürer benimde gecikmenin 7. Günü öğrendim 11. Günü yerleşme kanaması geldi pembe 2 gün sürdü peçeteye sildikce geldi sonra bitti
minikbebegim06 Mombabyy777 hastaneye gidin gebelikte her türlü kanama ve lekelenme risk olarak görülür
lutka01 Mombabyy777 yerleşme kanaması olabilir. Benim de çamaşırıma birkaç damla kahverengi kan gelmişti bebek rahime tutundu demek oluyor. Siz yine de doktora görünün içiniz rahat eder
Mombabyy777 Edizhr sildikçe geliyor çamaşırıma bir damla gelmiş. Ama pememsi değil kahverengi anlamadım neden
Edizhr Mombabyy777 ya pembe ya kahverengi olur zatenn rengi benim kizlarda kahverengi şimdi bu oğlan da pembe geldi farketmiyo ki
Mombabyy777 Edizhr hayırlısı inşallah. Allah razı olsun yorumlarınız için. Tekrar kan verdim 84 ten 2 gün içinde 148 e çıkmış çok şükür 🙏🏼
m_mervee Mombabyy777 hamilelik çok yeni yerleşme kanamasıdır çok yüksek ihtimal adet gününden önce ya da aynı günlerde görülüyor
Mombabyy777 Edizhr aminnn inşallah 🤲🏼 İlk gebeliğimde 38 haftalik bebeğim karnımda kalbi durmuştu sezeryan olmuştum. 1 yıl geçti sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım
Edizhr Mombabyy777 ayy canım çok üzüldüm 😞 arkadaşımın da öyle öldü oğlu olacaktı ama rabbim tekrardan nasip etti yine oğlu oldu 5 aylık şuan insallah sağlıkla Allah’ın izniyle kavuşun bu sefer 🤲🏻🌸
Grimsi Mombabyy777 şimdi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız kan sulandırıcı kullanıyor musunuz peki simdi
Mombabyy777 Grimsi henüz başlamadım gittiğim perinotoloji uzmanı ikinci kez hsmile kalırsam kan sulandırıcı ipne yapılacaksın demişti bana