Grimsi Kızlar bat 13 Nisan Pazartesi günü 8.2 (öglen ) Çarşamba günü 29.2 ( öğlen) Cuma günü 66 .55 ( akşam ) Beta değerim bu şekilde ilerliyor yavaş mi acaba bı sıkıntı yoktur inşallah pazar günü de adet günüm gelmiş olacak
EsoMom_ Grimsi gayet artış 2 kat canım normal benim adetten bir gün sonra 31 di sindi 8 haftalığız 🥰🥰
Sdnrymnklc Grimsi hiç korkmayın bnde stres yaptım hep dua edin okuyun bol bol meryem cok okudum bn halende devam ediyorum günde 1 okumayı ihmal etmem
Grimsi EsoMom_ ay inşallah öyledir niyese bı tedirgin oldu erken öğrenince de bu kötü oldu inşallah benimde güzel ilerler
EsoMom_ Grimsi hiç sorun etme artısı güzel için rahat olsun 66 dan sonra bi anda yükselir merak etme canım sen 🥰🥰
EsoMom_ gul231 geç dollenme olabilir afet günümde pozitif gördüm diğer gün 31 çıktı ultrasonda bile 5 gün küçük arayı kapatıyor bebişler hemen o yüzden sorun etme sadece iki günde bir artışı takip et mutlaka
Grimsi EsoMom_ inşallah ya 2 gün sonra bı daha kan veririm doktor verme demişti aslında ama içim tedirgin oluyor
EsoMom_ Grimsi doktorun zaten söylerdi sana bende sana o yüzden diyorum ya için rahatlar bi kere daha kan ver hesapla ona göre muayene günü randevu alırsın 🥰🥰🥰🥰
Grimsi EsoMom_ doktor kendi hesaplayıp 23 nisana randevu verdi canım ama ah bu ben işte bı tane kalp durması var 11 haftalık bı erken doğumum o yüzden tedirginlik fazla kan sulandirici iğne filanda kullanıyorum şimdi
EsoMom_ Grimsi ben ise 40 haftalık ölü doğum yaptım ama korkmuyorum öyle oldu diye bi daha olcak diye bişey yok bende progestan fitil kan sulandırıcı hap kullanıyorum korkma içini ferah tut stres bebeklere iyi gelmez bak :)))))
Rabi2345 Kızlar benimde cuma günü 470.01 Bugün 1860 geldi kanamam oldu vajinal muayene yaptı doktor ama keseyi net göremediğini söyledi pazar günü tekrar kan verip muayene olucam kese ne zaman gözüküyor kaç olunca gözükmesi gerekiyor acaba
EsoMom_ Rabi2345 ben 518 çıkan betadan dört gün sonra gittim keseyi karnımdan gördüm 2000 rahat geçmesi lazım canım görmesi için