Nilayy95 Srfnur_98 benim ilişkiden 9 gün sonra çook az silik çizgi ile belli oldu. Erken gebelik testi ile ama
dilarakocc Bana da lazım ya doktora sordum betaya baktır dedi 12 günde belli olur mu çünkü diş dolgusu yaptırıcam hemen belli olur mu ki ya :(
Koala_ dilarakocc 12 günde belli olur güzel arkadaşım. Ben 3 günce 23.94 beta ile ögrendim hamileliğimi ama henüz değer yükseliyor mu diye kan vermedim yarın sabah tekrar bakıcaz inşallah. Bence direkt kan verip ögren.yoksa insan çok muallakta kalıyor 🥺
dilarakocc Koala_ yani olur demi eğer varsa çünkü hem 12. Günde hem 6.günde afedersiniz birliktelik oldu boşun boşuna film cart curt girip riske atmak istemiyorum direkt kan veririm yani🥹🥹
dilarakocc Koala_ bugün sağ kasığımda batmalar vardı ve kafaya taktıgımdan mı bilmiyorum sürekli hamilelik rüyaları, yerleşme kanaması vs görüyorum rüyamda bu dolgu işini kafaya çok taktım da …:)))
Koala_ dilarakocc valla bende sizinle aynı şeyi düsünmüstüm acaba hamile kalmayı çok istiyorum zaten 11 ay çok uğraştım benimkisi tedavi gebeliği acaba o yüzden kendime belirti mi uyduruyorum diye ama varmiş ☺️
Queenhera Yumurtlama tarihimden 11-12 gün sonra adetime 6 gün kala kan vererek beta 8 ile öğrenmiştim. Sonrasında düzenli takip ettim. Adete 2 gün kala da ilk kez testte gördüm.
dilarakocc Koala_ ay nasıl sevindim sizin adınıza çok güzel ☺️☺️❤️hani keşke belli olsa da ona göre hareket etsek bari:)
Koala_ dilarakocc çok teşekkür ederim umarım betahcg değerlerim de olması gerektiği gibi artıyordur şuan tek duam bu 🤗 umarım siz de hamilesinizde ben sonucunuzu merakla bekliyorum 🤗