Ozlemismaili Kızlar beta hcg m gecen carşamba 39.61 cıkmıstı bugun tekrar kan almaya cagırdılar gittim ve 201.61 cıktı hamileyim dimi artık kesin dimi ya çok heycanlıyım ilk gebeliğim🙈
alinci01 Ozlemismaili hayırlısı olsun canım ☺️ İlk gebelik heyecanlı olur senin işin,yükseliş pozitif olduğunu gösterir bi kaç hafta sonra inşallah bebeğinide kalp atışını da görürsünüz ☺️🙏🏻
Mlssa Ozlemismaili benim hcg 120.80di öyle öğrenmiştimm 🥳🥳 Kesinn hamilesin bence de hemenn doktora git Hayırlı olsunn🥳🥳
Ozlemismaili alinci01 ayy valla aynen öyle canım güzel yorumun icin teşekkür ederim 🙈 Çok şükür 😊 İnşAllah duyarım biran önce :)
Mlssa Ozlemismaili ah ah hem de nasıll ben 2 seneye yakın bekledim umudum bitmişti ve hiç beklemediğim bi anda oldu Allah isteyen herkese nasip etsin umarım sen de sağlıkla kucağına alıesın😍🤲🏻❤️
Deletedmom133 Ozlemismaili hele birde zaman geçtikçe cinsiyet öğrenmek zamanı gelince daha da heyecanlı oluyor insan mideme kramplar girmişti tatlı heyecanlar 🤣🤣🤣
Ozlemismaili Deletedmom133 dimi bakalım onlarıda yaşıycam inşallah canım :) her anımın tadını cıkarmak istiyorum :)
Deletedmom133 Ozlemismaili hamilelik en özel zaman şunu yapma bunu yapma diyenler çok oluyor ben günlük bile yazıyorum bebeğime ultrasyon kağıtlarını yapıştırdım Zevkli oluyor hem de ona anı 😁
Ozlemismaili Deletedmom133 evet bende ilk öğrendiğim günden beri yazıyorum bencede tadını çıkarmalıyız 🙈
Ozlemismaili Mlssa amin canım inşAllah sabırdan sonra gelen herşey güzeldir ki😊 Hele meleğimizi kucağımıza alalımda :) sağ salim hepimizi inşAllah :)
Ezoi Ozlemismaili evet hamilesin 🙈 hayırlı olsun benim testim biraz daha fazla çıkmıştı kişiden kişiye değişiyor galiba
Ozlemismaili Ezoi güne göre artıyo galiba bakalım suanlık güzel gidiyo diyolar canım benim :) teşekkürler :)
Depresif_polyanna Ozlemismaili daha dur bakalim o değer uçup gidecek yuzbinlere kadar 😊 hayırlısı olsun hakkinda